Hirmagazin.eu
Főoldal » Szomszédos országba készült elszökni a 14 éves lány gyilkosa
Külföld

Szomszédos országba készült elszökni a 14 éves lány gyilkosa

Szombaton este landolt az a gép Frankfurtban, amelynek fedélzetén ült a 20 éves iraki Ali Bashar. Ő az a migráns, akit a 14 éves Suzanna Feldmann brutális megerőszakolásával és meggyilkolásával vádolnak a német hatóságok.

Napok óta uralja a német címlapokat:  Németországot újabb migránserőszak borította gyászba. Egy wiesbadeni menekültszálló lakója megkínzott, megerőszakolt, majd megfojtott egy 14 éves német lányt. A gyilkosságot követően családjával Irakba utazott, hogy a felelősségre vonást megpróbálja elkerülni.

Egy héttel a szökés után azonban már a frankfurti repülőréten landolt az a gép, amely Bashart visszaszállította.

Sajtóinformációk szerint a gyanúsított családja maga játszotta az iraki rendőrök kezére a feltételezett elkövetőt. Miután az iraki hatóságok jelezték német kollégáiknak, hogy megvan a körözött személy, Dieter Romann, a német szövetségi rendőrség vezetője maga utazott Irakba, hogy a 20 éves fiatalt visszahozza Németországba.

Romann egyébként arról tájékoztatta a sajtót, hogy az utolsó pillanatban kapták el a férfit, már arra készült, hogy Irak egyik szomszédos országába szökjön. A német rendőrök a repülőn vették át az elfogott irakit, mivel iraki területen nem járhatnak el hivatalosan. A frankfurti landolást követően Bashart helikopterrel szállították a 25 kilométerre lévő rendőrőrsre.

Le kell vonni a konzekvenciát

Már  Angela Merkel pártjának több tagja is azt sürgeti, hogy vonja le mindenki a tanulságokat. A CDU-s Marian Wendt például azt szorgalmazza, hogy  mindenkit, aki oltalmazotti státuszban, menekültként, vagy a genfi menekültegyezmény keretében van Németországban, világítsa át a német titkosszolgálat. A Bajor Keresztényszociális Unió (CSU) egyik képviselője pedig úgy fogalmazott:

Suzanna tragikus története azt mutatja, hogy 2015-ben és azután nemcsak  menekültek jöttek Európába, hanem veszélyes bűnözők is.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Ezek az országok intenének búcsút az EU-nak

Mazsi

Mezítláb a menekültekért (Videó)

info

Megdőlt a rekord: 140 éve nem volt ennyire meleg Moszkvában

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------