Hirmagazin.eu
Főoldal » Szomszédai tönkre akarják tenni Gianni éttermét: többször is ráhívták a rendőrséget
Bulvár

Szomszédai tönkre akarják tenni Gianni éttermét: többször is ráhívták a rendőrséget

Budapest — Kellemetlen szomszédok próbálják ellehetetleníteni Gianni Annoni (49) életét! Az olasz származású étteremtulajdonosnak nemrég született meg első gyermeke, mégsem lehet maradéktalanul boldog, hiszen az Arany János utcai épület – amelyben a Trattoria Pomo D’Oro áll – lakói gyakorta törnek borsot az orra alá. Apró kellemetlenségek okozása mellett már több alkalommal is feljelentették az éttermet, rendőrt küldtek Gianniék a nyakára – erről vasárnap este az ATV Mondd el Tatár Csillának! című műsorában ejtett szót. Bár a feljelentések névtelenek, Gianni pontosan tudja, kiknek csípi a szemét az étterme.

A legutóbbi két hónapban négyszer jelentettek fel. A rendőrség jött ki. Azt mondták, „nem tudjuk, miért hívnak ki, de lehet, hogy nem tetszik nekik, hogy nálatok vannak”. Magamban nem tudom elfogadni, hogy valaki este kilenckor kihívja a rendőrséget, hogy neki nem jó, hogy vannak emberek egy vendéglátóhelyen. Ez egy borzasztó érzés, ez bármi másnál jobban fáj. Velünk foglalkozik, ahelyett, hogy foglalkozna magával és boldog lenne. Az ő boldogsága azon alapszik, hogy nekünk legyen rossz, ez elképzelhetetlen, nem is gondolnád, hogy van ilyen “– fakadt ki a műsorban az olasz származású étteremtulajdonos, aki 18 éve sikeresen üzemelteti Budapesten a Trattoria Pomo D’Orót, amely az olasz szakácsszövetség védnöki tábláját is kiérdemelte, míg két éve egy itáliai szaklap a világ 70 legjobb olasz étterme közé választotta.

A vírushelyzet kis híján Giannit és éttermét is padlóra küldte, de éjt nappallá téve dolgozott, hogy talpon maradjanak. Bár újranyitották a teraszt, még mindig nem érezheti biztonságban magát, ugyanis a határzár miatt a város kiürült, turisták sehol. A tulajdonos a Blikknek elmondta, végtelenül szomorú és fáj neki, hogy minden jóindulata ellenére úgy érzi, néhányan folyamatosan gáncsoskodnak vele.

A felkapott olasz étterem sikere valószínűleg nem mindenkinek tetszik a környéken A felkapott olasz étterem sikere valószínűleg nem mindenkinek tetszik a környéken

Egy étteremnek mindig van alapzaja, ha az emberek boldogok vagy ünnepelnek valamit, az néha nagyobb hanggal jár. Természetesen minden szabályt betartva működik az étterem, nincs szó tivornyázásról, este tízkor mi is letekerjük a hangerőt, éjfélkor pedig bezárunk. Ám az emberi rosszindulat, hogy már kilenc órakor rendőrt hívnak ránk. Őszintén szólva nagyon fáj és rosszulesik – mondta lapunknak Gianni, akinek az elmúlt két hónap tűnt a legnehezebbnek, pedig korábban is voltak már afférjaik.

Talán a vírus miatt most mindenki depressziósabb, és ahelyett, hogy a maga számára keresné a megoldást, a másikkal foglalkozik. Irigységről árulkodik, hogy annak a dolgát nehezíti meg, aki dolgozik, próbál túlélni. Lehet, hogy neki nem sikerült. Nem lennék úriember, ha elmondanám, időnként mikkel szembesülök, de legyen elég annyi: akad bosszúság elég”.

Nem Gianni az egyetlen híres vendéglátós, akinek a sikere zavarja a környékbelieket. Nánási Pál fotóművész feleségével, Ördög Nóra műsorvezetővel Balatonakarattyán nyitottak boltot, amely tömegeket vonz. A látogatók azonban sok bosszúságot okoznak a környékbelieknek, akik többek között kordonokkal, székekkel próbálják védeni a telkeiket például a tilosban parkolóktól, de előfordult, hogy egy éjjel tojással dobálták meg a boltot.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: RAS Archiv

Hasonló hírek

Szörnyű körülmények között halt meg Mary Zsuzsi édesapja!

Mazsi

Jennifer Anistonnál töltötte az estét Brad Pitt

Mazsi

Mentálisan zavart hajléktalan lett Richard Gere-ből

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------