Image default
Bulvár

Szomorú hír jött Lajcsiról!

Borzalmas négy éven van túl Galambos Lajos, és még egyáltalán nincs vége a büntetőügyének. Ügyvédje szerint ez 2022-ig biztosan el fog húzódni. Nem csoda, ha a meghurcoltatás alatt tönkrement a magánélete, és teljes bizonytalanságban él, hiszen nem tudja mi vár rá.

A zenész és felesége korábban bárhol megjelentek, büszkén viselték a bámészkodó tekinteteket. Ragyogtak, boldognak tűntek együtt, Bogi büszke volt a férjére, hiszen az ország trombitása hatalmas népszerűségnek örvend. Ám jó ideje megviseltnek, megtörtnek tűnnek, belefogytak az évek óta tartó meghurcoltatásba. Együtt pedig régóta nem is látni őket. Az asszonynak hatalmas a lelki fájdalma, és azt szeretné, ha férje inkább csendben maradna, de Lajos tudja, ezt nem teheti meg.

Már jó ideje hallani, hogy házasságuk válságban van. Legalább két éve nem voltak együtt nyaralni, Lajos a gyerekeivel tavaly még összehozott egy közös nyaralást, de idén már velük sem jött össze egy hosszabb kiruccanás. – meséli egy ismerőse. Tavaly volt a 20. házassági évfordulójuk, de már akkor sem volt kedvük a nagy ünnepléshez.

Nem volt erejük új életet kezdeni

Szeptemberben volt négy éve, hogy a közműlopással megvádol énekest és feleségét elhurcolták a boldogasszonypusztai birtokukról. Az volt a közös terv, hogy elköltöznek onnan és új életet kezdenek egy soroksári házban, de mégis maradtak. Nem csoda, ha mindnyájukat rémálmok gyötrik azóta, de nem volt erejük, idejük azzal foglalkozni, hogy egy új otthonban új életet kezdjenek.

Forrás: Tudásfája.com

Hasonló hírek

Megdöbbentő bejelentést tett Berki Krisztián, íme a programja

Mazsi

Ezzel vége: dúl a feszültség, Harry herceg is elköltözik

Mazsi

Korábban soha nem látott, varázslatos esküvői képekkel lepte meg rajongóit Tóth Gabi

Géza