Hirmagazin.eu
Főoldal » Szökést jelzett VV Fanni feltételezett gyilkosának nyomkövetője
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Szökést jelzett VV Fanni feltételezett gyilkosának nyomkövetője

Házi őrizetben tölti a napjait a VV Fanni-ügy gyanúsítottja, akinek a nyomkövetője a napokban azt jelezte, hogy szökni próbál. A rendőrök akkor törtek rá, amikor éppen a kádban volt.

A nyomkövető, amit a VV Fanni-ügy gyanúsított lábára helyeztek, nemrégiben szökést jelzett. Mint azt a Blikk is megírta, másfél év után házi őrizetbe került a VV Fanni-ügy gyanúsítottja, ám ennek az egykori valóságshow-szereplő családja nem örült: attól tartanak, hogy a férfi szökni próbál. Nyomkövetője nemrégiben jelzett is, így a rendőrök egyből siettek a helyszínre.

– Az egyik nap rendőrök törtek rá Lászlóra, mert a készülék azt jelezte, hogy meg akar szökni. Közben ott állt a kádban, mit sem sejtve zuhanyzott – mondta a Borsnak dr. Brodmann Péter, aki hozzátette: a férfi nyomkövetője korábban is jelzett már.

A lány megölésével gyanúsított férfit másfél év után házi őrizetbe helyezték /Fotó: Fuszek Gábor

– Előfordult, hogy egyszer csak elkezdett otthon rezegni a lábán a készülék, jelezve, hogy László zónát sértett. Persze, azonnal felhívta a rendőrséget, hogy tudassa, esze ágában sincs szökni. A rendőrök közölték vele, hogy náluk semmit sem jelzett a nyomkövető. Hát, ennyire akar szökni – mondta dr. Brodmann Péter, akin keresztül a VV Fanni-ügy gyanúsítottja üzent is.

– Tudom, hogy hibáztam, és nagyon bánt a dolog. Most már nekem is meggyőződésem, hogy akiknek átadtam Fannit, nem tisztességes céllal jöttek, nem orvoshoz vitték, és rossz emberek. Sajnálom, hogy Fanni nem tud jelentkezni, és rettentően bántana, ha kiderülne, hogy valami rossz történt vele. A tárgyaláson nyilvánosan szeretnék bocsánatot kérni a családjától és a saját szeretteimtől is, hogy bíztak bennem, én mégis rosszul cselekedtem. Hülyeség volt egy ájult nőt elvinnem, és vállalom a következményeket. De ennyit tettem, nem többet – továbbította a férfi szavait a volt ügyvédje, dr. Brodmann Péter. A feltételezett gyilkos egyébként boldog a korlátozott szabadság érzésétől, noha az otthonát nem hagyhatja el.


Azért azt se felejtsük el, mielőtt kikiáltjuk a gyanusítottat ártatlan báránykának, hogy az ügyvéd úr védencének az autója tele volt Fanni vérével, a hatóság talált az autóban kötelet, azon DNS-nyomokat, akkor milyen orvosi segítségnyújtásról van szó? Hihetetlen, hogy mennyire hülyének nézik a lakosságot? Talán fel akarják menteni a jelenlegi gyanúsítottat? .. Mert mintha ezt sugallná a cikk.., jelzett a nyomkövető, de mégsem akart szökni, .. aztán hirtelen háziőrizetbe került.., hogyan? Hirmagazin.eu

——————

Mint megírtuk, VV Fanni 2017 novemberében tűnt el otthonából. Egy héttel a bejelentés után letartóztatták azt a férfit, akit a fiatal lány megölésével gyanúsítanak. Korábban nem engedték házi őrizetbe, mert fennállt a szökés és az elrejtőzés veszélye, ugyanis a férfi 2017 novemberében külföldi utakat nézett, Belize-be akart utazni. A hatóság véleménye júniusban változott. A Bors azt írta, a rendőrség szerint 99%, hogy Fanni már nem él.

blikk

Hasonló hírek

Egyre durvul a migránshelyzet a magyar határon: ez történt Baranyában

Mazsi

Újabb illegális migránsok

Géza

Terjed a videó a Budapesten megbilincselt biciklis nőről: nagy a felháborodás, csak éppen azóta kiderült, hogy a nő előtte megrúgta a rendőrt – a videó nem érhető el

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------