Főoldal » Szívszorító videó: ilyen állapotban volt a halála előtt Koós János
Bulvár

Szívszorító videó: ilyen állapotban volt a halála előtt Koós János

A népszerű énekes február végén még vicces anekdotáival szórakoztatta a közönséget Jakupcsek Gabriella műsorában.

Február 21-én még jó kedélyűen, vidáman beszélgetett Jakupcsek Gabriella műsorában az elhunyt Koós János.

A népszerű énekesen ekkor még nem látszott, hogy rossz állapotban lenne, örömmel idézte fel régi emlékeit a nézők kedvéért.

Én mindig azt szoktam mondani, hogy ha a humor meghal, öt perc múlva én is meghalok.

Mert a humor engem életben tart, ezért volt a kedvenc íróm Rejtő Jenő, ezért imádtam beszélgetni Szenes Ivánnal, ezért énekeltem Hofival a Macskadalt. Amikor pedig sajnos Hofi elhunyt, szerencsére jött Bajor Imi” – mondta el Koós, aki egy vicces történetet is felelevenített.

“Ami zseniális volt, az, hogy a legelső fellépésemen a Zeneakadémián, harmadévesen álltam a folyosón, ami nekem olyan volt, mint az otthonom. Jött Psota Irén, és azt kérdezte: ‘Te ki vagy? Mit csinálsz itt?’ Bemutatkoztam, mondtam, hogy várok, mert fel fogok lépni. Erre ő: ‘Nem vagy ideges?’ Mondtam, hogy nem. Mire Psota: ‘Ja, jó, akkor le vagy sz*rva. Innentől kezdve harminc évig, míg találkoztunk, úgy köszöntünk csak egymásnak, hogy ‘Le vagy sz*rva'” – emlékezett az énekes.

A teljes videót IDE KATTINTVA tudod megnézni, a beszélgetést vasárnap este 21.50-kor a Jakupcsek Pluszban megismétli az ATV.

Forrás: Ripost

Fotó: Keller Mátyás

Hasonló hírek

19 éves lány a világ legfiatalabb milliárdosa

info

109 házat épített hajléktalanoknak Brad Pitt- Fotó!

Mazsi

Mikor a várandós anya meglátta az ultrahang felvételt, sokkolta a látvány. Az orvos még soha ilyet még nem látott azelőtt.

Edit