Főoldal » Szívszorító: saját és magzata élete között kellett döntenie a leukémiás várandós anyának
Életmód hírek

Szívszorító: saját és magzata élete között kellett döntenie a leukémiás várandós anyának

Brianna Rawlingst akut mieloid leukémiával diagnosztizálták négy hónapos terhes korában, s hatalmas döntést kellett hoznia.

A kismamának döntenie kellett arról, elveteti-e magzatát, ezzel megadva az esélyt önmagának a gyógyulásra és a kezelésre, vagy kihordja kezelések nélkül a gyermekét. Brianna úgy döntött, nem kezelteti a betegségét, s pár hónap múlva életet adott a kisfiának. A baba három hónappal korábban jött a világra, mivel Brianna elkapott egy fertőzést, így azonnal meg kellett császározni. Csodával határos módon a baba lélegzett és felsírt. 12 nappal a pici születése után azonban borzalmas tragédia történt. A baba elkapott egy gyomorfertőzést, amely el is vitte őt.

– A legszebb 12 napja volt az életemnek! A fertőzés elvette a gyermekemet tőlem, aki már szárnyakat növesztett, az angyalok között van – nyilatkozta Brianna.

Brianna a szülés és gyermeke halála után egyre jobban lett, egészsége javulni látszott. A lány azt mondta, ígéretet tett a gyermekének, hogy felépül a betegségből, legyőzi a borzasztó kórt. Végül nem sikerült győznie, így Brianna is a fia után ment az angyalok közé.

(DailyMail)

Forrás: Blikk.hu

Illusztráció: Northfoto

Hasonló hírek

Romantikus lánykérés négyszáz mécsessel

Edit

A szeretet nem ismeri a távolságot

info

… Mert adni öröm! Olvasóink nevében is köszönjük! Oszd meg!

Géza