Hirmagazin.eu
Főoldal » Szívszorító részletek az M3-ason elgázolt tankcsapdás lány tragédiájáról – Az édesanyja megbocsát a sofőrnek! Oszd meg!
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Szívszorító részletek az M3-ason elgázolt tankcsapdás lány tragédiájáról – Az édesanyja megbocsát a sofőrnek! Oszd meg!

BUDAPEST — Képtelen felfogni Sz. Anikó, hogy a lányát soha többé nem ölelheti magához.

A gyászoló édesanya kedd este még együtt szórakozott a Tankcsapda-koncerten 26 éves lányával, akit pár órával később az M3-as autópályán halálra gázolt egy autó.

                                          Kata temperamentumos lány volt, aki imádott élni

A kocsi sofőrje cserben hagyta az áldozatát, segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A 20 éves V. Martint gyömrői otthonában fogták el a rendőrök.

– Nekem a lányom a legjobb barátom is volt. Benne volt a kapcsolatunkban, hogy elmegyünk együtt egy koncertre bulizni. Kata igazi temperamentumos lány volt, magas hőfokon élte az életét. Imádott élni, nevetni – idézte fel könnyek között az édesanya lapunknak.

– A Tankcsapda-koncert végén elbúcsúztunk egymástól, érte jött a barátja, én pedig beültem egy taxiba. Boldogan feküdtem le, aztán másnap jött a borzalmas hír. Még nem tudom felfogni, hogy milyen lesz nélküle az életem. Amit viszont már most tudok, hogy megbocsátok a lányom gázolójának, nem haragszom arra a fiatalemberre, egyszerűen rosszkor volt rossz helyen. Úgy gondolom, ő ugyanúgy megszenvedi majd a történteket, ahogy mi, akik elveszítettük Katát – sírta el magát Anikó.

A Blikk információi szerint a koncert után hazafelé a kocsiban összeveszett Kata és a barátja. A fiatal nő egy hirtelen jött ötlettől vezérelve – miután a férfi megállt, hogy megbeszéljék nyugodtan a problémájukat – magához vette a kocsikulcsot, kiszállt az autóból, amit egyetlen mozdulattal be is zárt.

Párja így a saját autójának foglya lett, belülről ugyanis nem lehet kinyitni az e típusú Audi zárját. Kata pedig elrohant: nem tudni, miért, a 130-cal száguldó autók között futott, amikor egy BMW halálra gázolta. Barátja nem látta a balesetet, ami körülbelül 500 méterre tőle történt.

A gázoló nagymamája szerint az unokája sokkot kapott, ezért hajtott el segítségnyújtás nélkül a gázolás után.

A Gyömrőn élő V. Martin a végzetes baleset után hazament, lefeküdt, másnap délelőtt meglátogatta a közelben élő nagyszüleit. – Sem a szüleinek, sem nekünk nem árulta el Martin, hogy elgázolt valakit az autópályán. Pár percig volt itt, jött és ment a kert és a lakás között, ahogy szokott, kicsit kajla volt, mint mindig.

             V. Martin a halálos gázolás után elhajtott a helyszínről, de elfogták

Álmomban nem gondoltam, hogy ilyen súlyos titkot őriz. Pontosan tudom, hogy ez a borzalom kettétöri az egész életét, bármilyen büntetést is kap végül. Hatalmasat hibázott, még akkor is, ha egyetlen vezető sem számít arra, hogy az autópályán hirtelen feltűnik egy gyalogos – mondta V. Martin nagymamája.

Búcsúzott a Tankcsapda is

A balesetről a Tankcsapda együttes is megemlékezett, amelynek rajongója volt az elütött lány. „Nagyon rossz hírek… A sors kegyetlen húzása, hogy ismét egy olyan embertől búcsúzunk, akinek sokat jelentett a Tankcsapda, aki közel állt hozzánk. Nagyon köszönjük, Kata, hogy ismerhettünk, hogy az utolsó pillanatig az életed része lehettünk. Legyen Neked Könnyű a Föld” – írta Facebook-oldalán a zenekar.

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Rendőri felvezetés a szülő édesanyának! Köszönjük rendőreinknek! Oszd meg!

Géza

Pánik Ferihegyen: csúszdán menekítették az utasokat – részletek

Mazsi

Szembe ment a teherautóval a 32-es úton, belehalt

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!