Image default
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Szívszorító részletek az M3-ason elgázolt tankcsapdás lány tragédiájáról – Az édesanyja megbocsát a sofőrnek! Oszd meg!

BUDAPEST — Képtelen felfogni Sz. Anikó, hogy a lányát soha többé nem ölelheti magához.

A gyászoló édesanya kedd este még együtt szórakozott a Tankcsapda-koncerten 26 éves lányával, akit pár órával később az M3-as autópályán halálra gázolt egy autó.

                                          Kata temperamentumos lány volt, aki imádott élni

A kocsi sofőrje cserben hagyta az áldozatát, segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A 20 éves V. Martint gyömrői otthonában fogták el a rendőrök.

– Nekem a lányom a legjobb barátom is volt. Benne volt a kapcsolatunkban, hogy elmegyünk együtt egy koncertre bulizni. Kata igazi temperamentumos lány volt, magas hőfokon élte az életét. Imádott élni, nevetni – idézte fel könnyek között az édesanya lapunknak.

– A Tankcsapda-koncert végén elbúcsúztunk egymástól, érte jött a barátja, én pedig beültem egy taxiba. Boldogan feküdtem le, aztán másnap jött a borzalmas hír. Még nem tudom felfogni, hogy milyen lesz nélküle az életem. Amit viszont már most tudok, hogy megbocsátok a lányom gázolójának, nem haragszom arra a fiatalemberre, egyszerűen rosszkor volt rossz helyen. Úgy gondolom, ő ugyanúgy megszenvedi majd a történteket, ahogy mi, akik elveszítettük Katát – sírta el magát Anikó.

A Blikk információi szerint a koncert után hazafelé a kocsiban összeveszett Kata és a barátja. A fiatal nő egy hirtelen jött ötlettől vezérelve – miután a férfi megállt, hogy megbeszéljék nyugodtan a problémájukat – magához vette a kocsikulcsot, kiszállt az autóból, amit egyetlen mozdulattal be is zárt.

Párja így a saját autójának foglya lett, belülről ugyanis nem lehet kinyitni az e típusú Audi zárját. Kata pedig elrohant: nem tudni, miért, a 130-cal száguldó autók között futott, amikor egy BMW halálra gázolta. Barátja nem látta a balesetet, ami körülbelül 500 méterre tőle történt.

A gázoló nagymamája szerint az unokája sokkot kapott, ezért hajtott el segítségnyújtás nélkül a gázolás után.

A Gyömrőn élő V. Martin a végzetes baleset után hazament, lefeküdt, másnap délelőtt meglátogatta a közelben élő nagyszüleit. – Sem a szüleinek, sem nekünk nem árulta el Martin, hogy elgázolt valakit az autópályán. Pár percig volt itt, jött és ment a kert és a lakás között, ahogy szokott, kicsit kajla volt, mint mindig.

             V. Martin a halálos gázolás után elhajtott a helyszínről, de elfogták

Álmomban nem gondoltam, hogy ilyen súlyos titkot őriz. Pontosan tudom, hogy ez a borzalom kettétöri az egész életét, bármilyen büntetést is kap végül. Hatalmasat hibázott, még akkor is, ha egyetlen vezető sem számít arra, hogy az autópályán hirtelen feltűnik egy gyalogos – mondta V. Martin nagymamája.

Búcsúzott a Tankcsapda is

A balesetről a Tankcsapda együttes is megemlékezett, amelynek rajongója volt az elütött lány. „Nagyon rossz hírek… A sors kegyetlen húzása, hogy ismét egy olyan embertől búcsúzunk, akinek sokat jelentett a Tankcsapda, aki közel állt hozzánk. Nagyon köszönjük, Kata, hogy ismerhettünk, hogy az utolsó pillanatig az életed része lehettünk. Legyen Neked Könnyű a Föld” – írta Facebook-oldalán a zenekar.

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Dráma Miskolcon: rosszul lett és a szökőkútba zuhant egy férfi

Géza

Szörnyethalt a másik gödöllői kis repülő pilótája is – VIDEÓ

Mazsi

Kémkedés gyanújával tartóztattak le két férfit

Edit