Hirmagazin.eu
Főoldal » Szívszorító pillanatok: a szüleinek énekelt Koós Réka a táncdalfesztiválon
Média és szórakozás

Szívszorító pillanatok: a szüleinek énekelt Koós Réka a táncdalfesztiválon

Budapest — „Égi páholyból” figyelhette lányát és feleségét Koós János (†81) szombaton a Papp László Budapest Sportarénában rendezett 50+ éves Táncdalfesztiválon.

Tavaly még ő szórakoztatta a közönséget és kollégáit, idén viszont ők emlékeztek meg márciusban elhunyt barátjukról, a legendás énekesről, akinek a lánya is színpadra lépett.

Tízezer ember előtt énekelte el Koós Réka (46) az Úgy szeretném meghálálni és a Mama című dalokat. Szívhez szóló előadás volt, a koncert után pedig a Blikknek elárult egy titkot az énekesnő, ami utólag megmagyarázta a különleges érzést, amit a közönség is kihallott a hangjából. Természetesen néhai édesapjára gondolt, és édesanyjának, Dékány Saroltának (71) dalolt, aki ott ült a közönség soraiban.

– Itt volt anyukám is – vallotta be meghatódva lapunknak a koncert után Koós Réka. – Ott ült a közönség soraiban az unokatestvéremmel. Már kétszer is beszéltem vele telefonon, amióta lejöttem a színpadról, és elmondtam neki, mennyire örülök, hogy végül úgy döntött, mégis eljön. Azt mondta, nem bánta meg, jól érezte magát.

Az édesapját gyászoló színésznő nem tagadta, nehéz pillanatokat élt át a színpadon.

Dékány Saroltának máig fáj imádott férje, Koós János elvesztése, most a lányát nézte a színpadon / Fotó: Pozsonyi Zita

– Borzasztó, nagyon rossz érzés fogott el. Nem is tudom, miért feltételeztem, hogy nem lesz az, de nagyon nehéz volt most énekelni – mondta Réka. – Nem szoktam előre gondolkodni, vajon mit érzek majd a színpadon, csak teszem a dolgom, hiszen ez a munkám, de ez most szíven ütött. Bolond vagyok, amiért nem számítottam erre, de igazság szerint már az előző napi Mamma Mián, ahol Muri Enikővel (29) játszottunk, szintén elpityeredtem. Akkor már tudtam, hogy itt baj lesz. Persze, ugyanakkor csodálatos élmény volt itt énekelni, nem mindennap áll az ember az aréna színpadán egy szimfonikus zenekarral a háta mögött, felejthetetlen este volt.

Fájdalmából mit sem mutatott, profiként viselkedett a színpadon, csupán a dal végén, miközben vonult le a takarásba, lehetett látni rajta, hogy a feltörő szívszaggató emlékek hatására elérzékenyült.

– Úgy terveztük, hogy idén is Koós Jánossal ünnepelünk… Most is Janival ünneplünk, de ő már az égi páholyból néz minket – mondta Réka előadása után a színpadon a konferanszié, Gálvölgyi János (71).

blikk, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Árulók: Filmvetítés volt október 23-án a Duna Televízióban

Géza

MTVA: pontatlanságokat közölt a BBC az új M1 indulásáról

info

2017 legjobban várt sorozatai

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------