Image default
Bulvár

Szívszorító: Nem hiszed el, ki segíti a nagybeteg Somló Tamást!

A le­gen­dás éne­kes a leg­fris­sebb hírek sze­rint egyre rosszabb ál­la­pot­ban van, mind­össze 45 kiló. Van azon­ban va­laki, aki több ezer ki­lo­mé­tert uta­zott, hogy mel­lette le­gyen a baj­ban és oda­adóan ápolja őt…

He­tek­kel ez­előtt ér­ke­zett az ag­gasztó hír, hogy a népszerű éne­kest kór­ház­ban ke­ze­lik. Somló ugyan nem sze­retne arról be­szélni, mi­lyen be­teg­ség­gel kell szem­be­néz­nie, de úgy tűnik, nagy a baj! Bár barátai mellett rajongói is próbálják tartani benne a lelket, állapota egyre kritikusabb. A rejtélyes betegségtől 45 kilóra fogyott, sorra mondja le fellépéseit.

Egykori nagy szerelme azonnal tudta, mellette a helye. Léna, Somló első felesége több ezer kilométert utazott, amikor megtudta, milyen állapotban van régi kedvese.

“Egy szimpatikus, rövid, ősz hajú nő jelent meg a minap, a zenészhez jött. Biztosan Léna volt, bár régen láttam róla fotót, olyan szimpatikus, kedves arca van, hogy felismerném bármikor”

árulta el a Borsnak egy asszony, aki rálát a nagybeteg zenész házára.

Szívszorító: Nem hiszed el, ki segíti a nagybeteg Somló Tamást!
Fotó: Facebook
Fotó: TV2

És valóban, ő az a Léna, akiről a híres Omega-dal született, és aki több zenész múzsája is volt annak idején. Még nagyon fiatal volt, amikor Somlóval összeházasodtak, az énekes akkoriban még artista volt. Egy lengyelországi turné vetett véget a házasságuknak, ahol Tamás hosszabb időre eltűnt, majd egy állapotos lengyel lány oldalán tűnt fel.Léna akkor szomorúan elengedte a férjét, Somló pedig kötelességtudó módon elvette feleségül a lengyel lányt. Nem tehetett mást…

Bár házasságuk véget ért, a jó viszony a mai napig megmaradt. Most pedig ő az, aki a legodaadóbban ápolja az aggasztó állapotban lévő énekest. A Bors Lénát is megkereste, ám ő elhaló hangon csak ennyit mondott:

Tamásról akar kérdezni? Akkor, ne haragudjon, de nem mondhatok semmit

– sóhajtott, majd letette a telefont.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Folytatódik a balhé: ismét nekimentek Aleskának

Mazsi

Gesztesi piásan jelent meg – kirúgták!

info

Az összeomlás szélére került, kiközösítették a romák Gáspár Lacit

Mazsi