Hirmagazin.eu
Főoldal » Szívszorító: Nem hiszed el, ki segíti a nagybeteg Somló Tamást!
Bulvár

Szívszorító: Nem hiszed el, ki segíti a nagybeteg Somló Tamást!

A le­gen­dás éne­kes a leg­fris­sebb hírek sze­rint egyre rosszabb ál­la­pot­ban van, mind­össze 45 kiló. Van azon­ban va­laki, aki több ezer ki­lo­mé­tert uta­zott, hogy mel­lette le­gyen a baj­ban és oda­adóan ápolja őt…

He­tek­kel ez­előtt ér­ke­zett az ag­gasztó hír, hogy a népszerű éne­kest kór­ház­ban ke­ze­lik. Somló ugyan nem sze­retne arról be­szélni, mi­lyen be­teg­ség­gel kell szem­be­néz­nie, de úgy tűnik, nagy a baj! Bár barátai mellett rajongói is próbálják tartani benne a lelket, állapota egyre kritikusabb. A rejtélyes betegségtől 45 kilóra fogyott, sorra mondja le fellépéseit.

Egykori nagy szerelme azonnal tudta, mellette a helye. Léna, Somló első felesége több ezer kilométert utazott, amikor megtudta, milyen állapotban van régi kedvese.

“Egy szimpatikus, rövid, ősz hajú nő jelent meg a minap, a zenészhez jött. Biztosan Léna volt, bár régen láttam róla fotót, olyan szimpatikus, kedves arca van, hogy felismerném bármikor”

árulta el a Borsnak egy asszony, aki rálát a nagybeteg zenész házára.

Szívszorító: Nem hiszed el, ki segíti a nagybeteg Somló Tamást!
Fotó: Facebook
Fotó: TV2

És valóban, ő az a Léna, akiről a híres Omega-dal született, és aki több zenész múzsája is volt annak idején. Még nagyon fiatal volt, amikor Somlóval összeházasodtak, az énekes akkoriban még artista volt. Egy lengyelországi turné vetett véget a házasságuknak, ahol Tamás hosszabb időre eltűnt, majd egy állapotos lengyel lány oldalán tűnt fel.Léna akkor szomorúan elengedte a férjét, Somló pedig kötelességtudó módon elvette feleségül a lengyel lányt. Nem tehetett mást…

Bár házasságuk véget ért, a jó viszony a mai napig megmaradt. Most pedig ő az, aki a legodaadóbban ápolja az aggasztó állapotban lévő énekest. A Bors Lénát is megkereste, ám ő elhaló hangon csak ennyit mondott:

Tamásról akar kérdezni? Akkor, ne haragudjon, de nem mondhatok semmit

– sóhajtott, majd letette a telefont.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Vége a szerelemnek: szakított kedvese Kammerer Zoltánnal

Mazsi

Igazán megindító volt: Adele egy nagybeteg 12 éves lányt látogatott meg

Edit

Szlovákiának nem kellett, Magyarországon kaszál

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------