Hirmagazin.eu
Főoldal » Szívszorító képek járták be a világot, amin egy anyaelefánt és a borja menekül az emberi kegyetlenség elől! Oszd meg!
Állatvilág

Szívszorító képek járták be a világot, amin egy anyaelefánt és a borja menekül az emberi kegyetlenség elől! Oszd meg!

El sem tudjuk képzelni, hogy a világ egyes pontjain ezekben a percekben is mennyi gonoszságot és kegyetlenséget követ el az emberiség az állatvilág ellen.

Indiában szinte mindennapos, hogy az ott élő elefántok életét megkeserítik a helyiek, méghozzá a lehető legdurvább módon. Égő fáklyákkal és petárdákkal dobálják a védtelen állatokat, hogy ezzel tartsák távol őket a faluktól.

A falukba való vándorlásuknak azonban van oka. Az erdők kiírtása és az egyre kevesebb élelem miatt sajnos folyamatosan rákényszerülnek arra, hogy új helyek után nézzenek. A emberek viszont nem nézik jó szemmel, hogy kertjeiket és növényeiket letapossák a keresgélő elefántok, ezért igyekszenek őket minden alkalommal megfélemlíteni, sőt bizonyos helyeken már sportot űznek a borjukkal vándorló elefántok kínzásából, amelyet egy fotósnak sikerült is megörökítenie.

Egyszerre megdöbbentő és sokkoló, hogy egyes emberek mikre képesek….

Forrás: noizz.hu

 

Hasonló hírek

Ezüstérmes lett Zen a Mentőkutyás Világbajnokságon

Géza

Egyre biztatóbb az óriáspandák jövője

Edit

Magyar mentőkutya a világ legjobbjai között

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!