Hirmagazin.eu
Főoldal » Szívszorító hírt közölt felesége Sas Józsefről
Bulvár

Szívszorító hírt közölt felesége Sas Józsefről

Szomorú

Zsuzsa asszony elárulta a Blikknek, hogy férjét ugyan hazaengedték, ami nagy lépés mindenkinek, de állapota nagyon lassan javul, még az orvosok sem tudják, hogy mire számíthatnak.

“Ez a betegség rosszabb, mint a rák” – mondta szomorúan.

Zsuzsa asszony minden energiájával csak azon van, hogy mindent megtegyen férjéért, ami emberileg lehetséges, de ez nagyon kimeríti. Mégsem panaszkodik:

Bár én is hullafáradt vagyok, tartom magam. Hajnalban kelek, majd estig meg sem állok, beteget ápolok. Nem panaszkodom, eddig sem tettem, sőt, szeretnénk megköszönni a sok segítséget és támogatást, amit eddig kaptunk. Bízom benne, hogy minden rendben lesz, de tényleg nem tudjuk, mi vár még ránk.”

Sas József állapota változó. Szellemileg ugyan friss, de néha összezavarodik. Mégsem ez a legnagyobb probléma, hanem hogy fizikailag jóformán magatehetetlen.

Mindent megteszek érte, hogy amíg velem van, addig szép, tartalmas napjai legyenek. Zenét hallgatunk, filmeket nézünk, nyaraláson készült fotókat, videókat kerestünk elő, elvagyunk. Szellemileg teljesen friss a férjem, de néha kicsit összezavarodik, és hirtelen nem tudja, hol van vagy hogyan került haza. A múltkor például azt kérdezte tőlem, miért nevezték át az utcát, ahol lakunk, pedig nem történt ilyen. Persze, ez nem vészes, nagyon örülnék, ha ez lenne a legnagyobb gondunk. Jóska szinte magatehetetlen, s bár szellemileg friss, de a teste nem akar rendesen működni. Van egy gondozó, aki mindennap jár hozzánk, ő vigyáz rá, hogy el tudjak szaladni boltba és ügyeket intézni. Segít öltöztetni, mosdatni. Ezen felül van egy képzett szakember, aki tornáztatja, kezeli, és a háziorvosunk is hetente háromszor jön. Amikor hazahoztam Jóskát, az összes papírt, leletet neki adtam át, hogy folyamatosan kövesse a férjem állapotát” – közölte a humorista felesége.

Talán a legtöbb, amit tehetünk a lábadozó Sas Józsefért, hogy látogatjuk, és annyi szeretetet adunk neki, amennyit csak tudunk.

“Jóska nagyon hálás azért a sok szeretetért, amit kap. Szereti a társaságot, a nagy beszélgetéseket, itthon erre már van lehetősége. Biztos vagyok benne, hogy jót tesz majd az állapotának” – mondta Zsuzsa asszony.

blikk

Hasonló hírek

Még nem ért véget Bíró Ica kálváriája: további ingatlanja is veszélybe kerülhetnek sokmilliós fizetnivalója miatt – exkluzív képek! Oszd meg!

Géza

Magánéleti dráma: Szakított vőlegényével a magyar énekesnő!

Mazsi

Alkohollal csillapítja szenvedését Bereczki Zoltán – VIDEÓ

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!