Image default
Életmód hírek

Szívszorító, ahogy a 21 éves apuka árvaságra készíti fel a kislányát

A halálos beteg apa élete utolsó hónapjaiban arra összpontosít, hogy kislánya életrevaló legyen akkor is, ha ő már nem tud mellette lenni.

A 21 éves Daniel McGrath-nek az orvosok csupán egy évet jósoltak, miután kiderült, hogy a fiatal férfi a gyomorrák egy kezelhetetlen formájában szenved. Sajnos az életmentő műtét lehetőségét teljes mértékben kizárták a szakértők: a férfi állapota ugyanis annyira súlyos, hogy a beavatkozás azonnal az életébe kerülne. Daniel annak ellenére sem omlott össze, hogy napjai meg vannak számlálva, sőt, egészen elképesztő optimizmussal tekint a jövőbe.

Kilátástalan a helyzetem, de utolsó percemig azért fogok küzdeni, hogy 6 hónapos kislányomat felkészítsem az életre, arra az időszakra, amikor én már nem leszek mellette

– nyilatkozott terveiről a Mirror nevű brit bulvárlapnak Daniel, akinek tavaly született egy gyermeke feleségétől, Rebeccától.

Szívszorító, ahogy a 21 éves apuka árvaságra készíti fel a kislányát 1

Az esküvő időpontjában azonban még nem lehetett tudni, hogy egy súlyos betegség szó szerint leteríti majd Danielt. Mára viszont az édesapa állapota annyira leromlott, hogy kórházi ellátásra szorul, csöveken keresztül táplálják, így tudják csak életben tartani. Felesége abban bízik, hogy párját egyszer még hazaviheti – ám erre egyelőre várni kell.

A férfi keserves helyzete ellenére sem omlott össze, sőt! Minden erejével arra törekszik, hogy kislányának minél több boldog emléket szerezzen abban a rövid időben, amit még együtt tölthetek.

Szívszorító, ahogy a 21 éves apuka árvaságra készíti fel a kislányát 2

A tragikus sorsú család most internetes gyűjtést is szervezett, hogy a fiatal édesapa drága kezelését ki tudják fizetni.  „Sok mindent szeretne még elérni az életében, és nagyon kevés az időnk. Alig fél éve vagyunk házasok. Semmi más nem számít, csak hogy párom elérje céljait, ehhez van szükségünk a pénzre”fogalmaznak a weboldalon, az önzetlen mecénások segítségben bízva.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Álomférfi: Milyen is? Egyáltalán létezik? (1. rész)

Edit

Testünk egyik néma jelei: a szem alatti sötét karikák valódi jelentése

Mazsi

Hogyan találjam meg az igazit?

Edit