Hirmagazin.eu
Főoldal » Szívszaggató dolgot tett a hatéves, hogy apukája utolsó kívánságát teljesíthesse
Külföld

Szívszaggató dolgot tett a hatéves, hogy apukája utolsó kívánságát teljesíthesse

Igaz történet arról, hogyan csináljunk a citromból limonádét.

Egy denveri kisfiú sajnálatosan korán elveszítette édesapját, ezért úgy érezte, mindent meg kell tennie, hogy édesanyja végtelen fájdalmát enyhítse.

A kis Brady Campbell édesapja utolsó kívánságaként azt mondta fiának, folytassa azt a szokásukat, hogy péntekenként – immáron helyette – randizni viszi Amandát, a fiú édesanyját.

öbb sem kellett a hatévesnek, akinek mindössze egyetlen problémája akadt a kivitelezéssel: saját bevétele nem volt. A hónap elején vastagbél rákban elhunyt édesapjával viszont már előre megtervezték, mit kell tennie a fiúnak, hogy valóra válthassa tervét: limonádé standot nyitni.

Brady így egy nappal szeretett apja elvesztése után, már a limonádét árulta, a pult körül legyeskedő szomszédok, barátok alkotta kisebb tömeg pedig hamar feltűnt egy helyi rendőrtisztnek, akinek eszébe sem jutott semmiféle bírság, az viszont igen, hogy a rádión értesítse kollégáit, valamint a denveri tűzoltókat, akik szépen sorjában ellátogattak a standhoz. A kisfiú az első napján 244 dollárt, azaz közel 72 ezer forintot szedett össze.

Denver Fire Dept.@Denver_Fire

This story about Brady Campbell is too good to only be told once. Watch the @9NEWS video below & learn about how the DFD helped to make selling lemonade better for Brady & his mother Amanda. Grab tissues! @CityofDenver @DenSafetyDept https://www.9news.com/mobile/video/news/local/next/the-day-after-his-dads-death-a-6-year-old-boy-sold-lemonade-to-take-his-mom-on-a-date/73-fcdc2d25-354a-47a4-9c3d-8378704a87d3 

Kép megtekintése a TwitterenKép megtekintése a Twitteren

ELKÉPESZTŐ VOLT. ÉREZNI A MELEGSÉGET ÉS ENERGIÁT, EZ ANNYIRA POZITÍV EZEKBEN A SZÁMUNKRA TRAGIKUS IDŐKBEN. IGAZÁN FELSZABADÍTÓ ÉS ÖRÖMTELI, ÉS BRADY-T IS ANNYIRA BOLDOGGÁ TETTE”– magyarázta az édesanya, akit elmondhatatlan boldogsággal tölt el, fia akciója.

Amanda Campbell és fia azt tervezi, szusizni mennek, utána pedig fagylaltot esznek majd a pénteki vacsora során. Brady reméli, hogy ezentúl minden héten elmennek majd „randizni”.

Azóta egy virtuális limonádé stand is készült egy szomszéd jóvoltából, aminek segítségel már 32 ezer dollár (közel 9 és félmillió forint) gyűlt össze, hogy segítse a családot, valamint a rákkutatást támogathassák.

via

Hasonló hírek

Menekültválság: a hadsereg segítené a rendőröket Szlovéniában

info

Jim Carrey is vitte elhunyt barátnője koporsóját

info

Ijesztő párhuzam a bécsi és a nizzai támadások között: katolikus templomot vettek célba az iszlamisták

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!