Image default
Külföld

Szívszaggató dolgot tett a hatéves, hogy apukája utolsó kívánságát teljesíthesse

Igaz történet arról, hogyan csináljunk a citromból limonádét.

Egy denveri kisfiú sajnálatosan korán elveszítette édesapját, ezért úgy érezte, mindent meg kell tennie, hogy édesanyja végtelen fájdalmát enyhítse.

A kis Brady Campbell édesapja utolsó kívánságaként azt mondta fiának, folytassa azt a szokásukat, hogy péntekenként – immáron helyette – randizni viszi Amandát, a fiú édesanyját.

öbb sem kellett a hatévesnek, akinek mindössze egyetlen problémája akadt a kivitelezéssel: saját bevétele nem volt. A hónap elején vastagbél rákban elhunyt édesapjával viszont már előre megtervezték, mit kell tennie a fiúnak, hogy valóra válthassa tervét: limonádé standot nyitni.

Brady így egy nappal szeretett apja elvesztése után, már a limonádét árulta, a pult körül legyeskedő szomszédok, barátok alkotta kisebb tömeg pedig hamar feltűnt egy helyi rendőrtisztnek, akinek eszébe sem jutott semmiféle bírság, az viszont igen, hogy a rádión értesítse kollégáit, valamint a denveri tűzoltókat, akik szépen sorjában ellátogattak a standhoz. A kisfiú az első napján 244 dollárt, azaz közel 72 ezer forintot szedett össze.

Denver Fire Dept.@Denver_Fire

This story about Brady Campbell is too good to only be told once. Watch the @9NEWS video below & learn about how the DFD helped to make selling lemonade better for Brady & his mother Amanda. Grab tissues! @CityofDenver @DenSafetyDept https://www.9news.com/mobile/video/news/local/next/the-day-after-his-dads-death-a-6-year-old-boy-sold-lemonade-to-take-his-mom-on-a-date/73-fcdc2d25-354a-47a4-9c3d-8378704a87d3 

Kép megtekintése a TwitterenKép megtekintése a Twitteren

ELKÉPESZTŐ VOLT. ÉREZNI A MELEGSÉGET ÉS ENERGIÁT, EZ ANNYIRA POZITÍV EZEKBEN A SZÁMUNKRA TRAGIKUS IDŐKBEN. IGAZÁN FELSZABADÍTÓ ÉS ÖRÖMTELI, ÉS BRADY-T IS ANNYIRA BOLDOGGÁ TETTE”– magyarázta az édesanya, akit elmondhatatlan boldogsággal tölt el, fia akciója.

Amanda Campbell és fia azt tervezi, szusizni mennek, utána pedig fagylaltot esznek majd a pénteki vacsora során. Brady reméli, hogy ezentúl minden héten elmennek majd „randizni”.

Azóta egy virtuális limonádé stand is készült egy szomszéd jóvoltából, aminek segítségel már 32 ezer dollár (közel 9 és félmillió forint) gyűlt össze, hogy segítse a családot, valamint a rákkutatást támogathassák.

via

Hasonló hírek

Sarkozy és pártja elhatárolódott a Franciaországot “fehér fajúnak” nevező képviselőjétől

Edit

Egyetemisták bulijában történt a kaliforniai mészárlás, mindent beborított a vér – Drámai fotók és részletek a helyszínről

Mazsi

Aggódnak a német belbiztonsági szervek Merkel menekültpolitikája miatt

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------