Hirmagazin.eu
Főoldal » Szívfacsaró részletek: zokogva mesélték egymásnak a szörnyű hírt a külföldön megölt Bernadett egykori csapattársai
Külföld

Szívfacsaró részletek: zokogva mesélték egymásnak a szörnyű hírt a külföldön megölt Bernadett egykori csapattársai

Lagos (Nigéria) — A dunaújvárosi K. Bernadett évek óta boldogan élt három kicsi gyermekével és kameruni származású férjével együtt a nigériai Lagos egyik elitebb negyedében.

A TV2 információi szerint vasárnap este a család éppen az egyik gyerek születésnapját ünnepelte, amikor elment az áram, ezért villanyszerelőt hívtak, aki azonban nem egyedül érkezett. A helyi média szerint a két férfi közül az egyiket a férj ismerte, hiszen abban a lakóparkban dolgozott villanyszerelőként, ahol ők is laktak.

A nigériai férfiakról kiderült, hogy nem szerelni, hanem pénzt és bankkártyát akartak, de ezeket nem kapták meg, ezért brutális kegyetlenséggel számoltak le a házaspárral. A sajtó beszámolói szerint a két férfi külön szobába zárta Bernadettet és férjét, ezután a nővel savat itattak, majd leszúrták és egy párnával megfojtották. A férjnek még volt annyi lehetősége, hogy segélykérő üzenetet küldjön. Ezután a gyilkosok közölték a férfival, hogy végeztek a feleségével, és vele is savat itattak, majd leszúrták. A rendőrök hamar a helyszínre értek, így a két rabló csak pár lépést tudott menekülni, mielőtt elkapták őket.

Ebben a lakóparkban élt a család. A kerítés tetején szögesdrót fut. /Fotó: Google

A villanyszerelő a kihallgatásáról megjelent hírek szerint azért ment társával rabolni, mert korábban kért ugyan pénzt a férjtől, de az nem adott neki egy fillért sem.

– Elmentem hozzájuk sötétedés után és csak el akartam venni a pénzt, majd távozni, de felismertek, így meg kellett őket ölnöm – mondta a GWG portál szerint az egyik gyilkos. A férjet végül életveszélyes állapotban vitték kórházba. Információink szerint a gyerekeknek nem esett bántódása.

Sírva hívták egymást tegnap este a győri Arrabona Sárkányhajó Club volt versenyzői, hogy a csapat egykori motorja, a vezérhajós Bernadett nincs többé.

– Berni nagyon aranyos, vidám csaj volt, de akkor szárnyalt igazán, amikor megismerkedett a szerelmével, Ákossal – idézte fel az egyik csapattárs. – Tíz éve még közösen indultak a sárkányhajós Európa-bajnokságon, aztán Bernit a cége kiküldte dolgozni Nigériába. Ákos viszont maradt Pesten, de a hatalmas távolság miatt véget ért a kapcsolatuk.

Kerestük a magyar külügyminisztériumot is:

– A magyar hölgy halálának körülményeit a hatóságok még vizsgálják, az abujai magyar követség felvette a kapcsolatot a nő magyar rokonaival.

Nigéria veszélyes

Lagosban mindennaposak az ember- és autórablások. A bűnesetek többsége sötétedés után vagy kora hajnalban történik. Rendkívül magas a vagyon elleni erőszakos bűncselekmények száma. Európai könnyen válhat támadás célpontjává. Gyalogosan vagy gépjárművel közlekedő fehér embert gyakorlatilag bárhol kirabolhatnak.

Forrás: Blikk.hu

Fotó: Facebook

 

Hasonló hírek

Megölték a Boko Haram mintegy száz katonáját

Edit

50 kilométeres lesz a kerítés a görög határszakaszon?

Edit

Hihetetlen balesetet úszott meg a férfi – VIDEÓ

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------