Image default
Bulvár

Szívdöglesztő pasi lett belőle – 82 kilót fogyott a tehetségkutató kedvéért

forrás: dailymail.co.uk

Tudta, hogy kövér rockerként nem tud majd befutni.

A tévénézők imádják az emberi drámát, ezért is olyan nagy a felhajtás a The Voice egyik versenyzője körül. A korábban 168 kilót nyomó 29 éves Rick Snowdonért odáig voltak a bírák, nem is csoda, hiszen a hartlepooli srác igazi szívtipró. A kék szemű, hosszú szőke hajú tehetséget a nézők Brad Pitthez hasonlították, pedig néhány évvel ezelőtt biztosan nem a filmcsillag lett volna, aki eszünkbe jut róla.

Szívdöglesztő pasi lett belőle - 82 kilót fogyott a tehetségkutató kedvéértRick Snowdon négy évvel ezelőtt és most. Fotó: Twitter

A megbabonázott bírák, Boy George és Ricky Wilson bizalmat szavaztak hangja alapján a fiatalembernek, mikor azonban székükkel megfordultak, teljesen leesett az álluk. Azt azonban ekkor még ők sem tudták, hogy a dögös Rick néhány év leforgása alatt 82 kilótól szabadult meg. A versenyző 22 éves korában döntött úgy, hogy elzárkózik a külvilág elől és diétába kezd álmai kedvéért. Majd négy évnyi önkéntes száműzetés után, már magabiztosan lépett ki az emberek közé.

Szívdöglesztő pasi lett belőle - 82 kilót fogyott a tehetségkutató kedvéértAz angol The Voice tehetségkutató sztárja. Fotó: Facebook

A sok gyakorlás, gitár órák és edzés után egy sármos és piszkosul tehetséges férfi állt a színpadon, aki sokaknak lehet példaképe. Teljesítménye és sztorija miatt is a döntőbe várják a srácot.

Hasonló hírek

Friss! Elképesztően kifakadt Kóbor János, az Omega frontembere: “Ennyi nyugdíjból éhen halni se tudok! Beteg vagyok, még a gyógyszereimre se futja!” Oszd meg!

Géza

Nagy Feró: hatalmas kamu a 8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás

Géza

Megrázó! Feláldozták életüket a hőség miatt, hogy megmentsék a fiukét

Edit