Bulvár

Szívbemarkoló vallomás: még mindig gyászol Hofi Géza szerelmes özvegye

Szívbemarkoló vallomás: még mindig gyászol Hofi Géza szerelmes özvegye

A nagy humoristára az egész ország szeretettel emlékszik. Van azonban, akinek mindenkinél jobban fáj, hogy Hofi Géza már nincs velünk.

Hofi Géza szinte napra pontosan 16 évvel ezelőtt hunyt el, de felesége máig ugyanúgy szereti. Ildikót minden évben férje sírjánál lehet megtalálni, mécsesek, virágok közt.

“Hihetetlen, hogy 16 év után az interneten nincs nap, hogy ne idéznének tőle egy-egy mondatot, ne látnám a fényképét” – vallotta be a Borsnak Ildikó. “A temetőbe nem tudok úgy kijönni, hogy ne lenne a sírján sok virág, mécses. A népek mindig hozzák az íriszt, az volt a kedvence. Visegrádon, a nyaralóban sok van belő­le, még az első felesége, Gitti­ke ültette” – tette hozzá.

Az első feleség, Vnoucek Margit, Gitta a haláláig, 36 évig élt Hofi Gézával. A legendás humorista öt évvel később házasodott újra, második feleségének, Ildikónak hét év jutott, óriási szerelemben.

“Meghosszabbítottam Géza életét az infarktusa után, ez tény és való” – mosolyodott el Ildikó. Elmondta, hogy egy téves telefonkapcsolás miatt ismerkedtek meg, ebből lett a szerelem. Húsz év korkülönbség volt köztük, de ezt Ildikó észre sem vette, Hofi Géza mellett rengeteget nevetett, hiszen ő otthon sem vesztette el a humorát. Egy idő után azonban legyengült.

“Az infarktus után le kellett fogynia… Pár hónap alatt harminc kilót adott le. Nagyon vigyáztam rá. Boldogítottuk egymást, de nagyon. És ez így volt, nem az idő szépíti meg. Borzasztó tragédia, hogy 65 évesen elment. Még legalább egy tízest kapnunk kellett volna… De ez az idő annyira gazdag volt, hogy még mindig ő tölti be az életem. Az ő szavai, az ő mosolya, az ő simogatása… – tette hozzá elérzékenyülve a gyászoló asszony.

Forrás: Ripost

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Related posts

Tragikus hírt közöltek az Omega tagjával: daganata van

Mazsi

Szóba sem áll egymással a két legendás magyar művész

Mazsi

Ilyen kegyetlenül rég aláztak meg egy anyát, Berki megtette – VIDEÓ

Mazsi