Image default
Életmód hírek

Szívbemarkoló levelet írt a kislány a Mikulásnak, ezt kérte tőle

Na­gyon meg­ható tör­té­net járja körbe a vi­lá­got: és még nincs vége! Ugyanis a kis­lány sú­lyos hely­zet­ben kért se­gít­sé­get, és most min­denki azon dol­go­zik, hogy va­ló­ban meg­ta­lálja csa­lád­ját a Mi­ku­lás.

Egy észak-karolinai üzletben a boltvezető megdöbbentő levélre bukkant, amikor kinyitotta az előtérben felállított „Mikulás-postaládát” – egy kislány ugyanis drámai kéréssel fordult a Télapóhoz.

Szívbemarkoló levelet írt a kislány a Mikulásnak, ezt kérte tőle
Fotó: www.profimedia.hu

 „Kedves Mikulás! Sokan nem hisznek benned. De én igen. És egyetlen dolgot kérek Tőled Karácsonyra: hogy a bátyámnak legyen végre új veséje.” – írta a kislány, és a boltvezető rögtön úgy döntött: meg kell találnia a családot.

***Update: People, FoxNews, Yahoo and multiple media outlets and TV stations across the country are running the…

Közzétette: Shelly Thomas – 2018. november 27., kedd

A kislányról mindössze a keresztneve derült ki; Kaitlynt keresve a bolt dolgozói végignézték a biztonsági kamerák felvételeit, de nem jártak sikerrel. Ezért a boltvezető, Shelly Thomas megosztotta a levelet Faceookon. Ezer feletti a megosztások száma, mindenki segíteni szeretne. A kislány egyelőre még nem került meg, de a közönség nagyon megható módon reagált a levélre: rengetegen felajánlották a veséjüket a bátyjának. A sajtó is felfigyelt az esetre, és több tévécsatorna, újság segít a kislány és a bátyja keresésében.

Forrás: Ripost

Fotó: www.profimedia.hu

Hasonló hírek

Itt az újabb rémes kifestő gyerekeknek, vagy ez a felnőtteknek szólna?

Edit

Nehéz napok jönnek az allergiásokra

Edit

Igényesebbek lettek a magyar pezsgőfogyasztók

Géza