Hirmagazin.eu
Főoldal » Színi előadást csinál a Momentum elnöke, már előre magyarázkodik, mit nem tud majd megcsinálni ígéreteiből, ha kormányra kerülne.. – (na persze, soha nem fog! szerk.)
Belföldi hírek

Színi előadást csinál a Momentum elnöke, már előre magyarázkodik, mit nem tud majd megcsinálni ígéreteiből, ha kormányra kerülne.. – (na persze, soha nem fog! szerk.)

A Momentum elnöke kormányra kerülésük esetére már most arról beszél, hogy mennyi mindent nem tudnak majd végrehajtani, de az biztos, hogy a nem végrehajtandó dolgok közötti prioritási sorrendet majd az az ember határozza meg, amely a miniszterelnöki válogatón a legnagyobb bizalmat kapja.

Az ellenzéki összefogás teljes ötlettelenségéről árulkodik Fekete-Győr Andrásnak, a Momentum elnökének a 168 órában adott, múlt heti interjúja.

A baloldali hetilap újságírójának azzal kapcsolatos kérdésére, hogy egy választási győzelem esetén mennyire tudnak majd az összefogás pártjai konkrét kormányprogramot előre összeállítani, a lila párt vezetője úgy felelt: „olyan ciklust képzelek el 2022 és 2026 között, amely nem feltétlenül arról szól, hogy minimalizáljuk a károkat, hogy féltjük a fenekünket, és folyamatosan háborúzunk a másik oldallal.”

A parlamenten kívüli párt elnöke később úgy folytatta:

Nem lehet egyszerre vadonatúj kórházakat, iskolákat és munkahelyeket teremteni. Ki kell tűzni prioritásokat.”

Fekete-Győr András azt is mondta: „érdemi vita lesz majd arról, hogy ez a prioritás a fenntarthatóságról, az oktatás fellendítéséről, megalapozásáról, vagy azonnali egészségügyi intézkedésekről szóljon-e.”

Véleménye szerint a „miniszterelnök-jelölteknek megkülönböztetett szerepük lesz, mert ők feltételezhetően ilyen prioritásokban is gondolkodni fognak.” A pártelnök szerint a miniszterelnök-jelölt, amely a legnagyobb bizalmat kapja, „az kijelöli majd a 2022–26-os kormány csapásirányát.”

Fekete-Győr András azt is mondta, hogy a prioritásokról „valóban viták lesznek, ezt nem csak a Fidesz látja, hanem mindannyian érezzük, és ezzel nincs is baj. Ezek az említett prioritási kérdések – ha úgy tetszik – részben függetleníthetők a bal-, illetve jobboldaliságtól, és adott esetben be tud állni mögéjük ez a hatpárti szövetség.”

A 168 órában közölt interjúban

Fekete-Győr András tulajdonképpen beismerte, hogy képtelenek lesznek kormányozni az országot.

Gyurcsány Ferenc szövetségese még ígérni is csak jóval kevesebbet mer annál, mint amit a Fidesz-KDNP szövetség a 2010-es kormányváltás után a tettek mezején végrehajtott. Fekete-Győr elszólása rámutat, hogy maguk a momentumosok sem hisznek abban, hogy az ellenzéki összefogásnak bármilyen komolyabb célja lehetne a hatalom megragadásán túl.

hirado

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Magyar Idők: a volt titkosszolgálati főigazgató-helyettes szerint van terrorveszély

Edit

Orbán Viktor a Kossuth rádiónak: Sorosék éppen bukóban vannak!

Géza

A Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!