Hirmagazin.eu
Főoldal » Szilárd támogatottságot szeretnének a Kormány bevándorláspolitikájának
Belföldi hírek

Szilárd támogatottságot szeretnének a Kormány bevándorláspolitikájának

A héten bejelentett nemzeti konzultációval a Fidesz-frakció azt szeretné, hogy szilárd támogatottsága legyen a kormány bevándorláspolitikájának, mivel az Európai Bizottsággal erről folytatott vitának meghatározó a jelentősége – mondta Gulyás Gergely, a párt megválasztott frakcióvezetője a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Gulyás Gergely felidézte: a “Soros-tervről” kezdeményezett konzultációt a Fidesz-frakció háromnapos velencei ülésén.

Úgy fogalmazott: azt remélik, hogy a bevándorlás kérdésében szilárd támogatottságot sikerül szerezni a kormánypártok politikájának, hiszen meghatározó jelentőségű az Európai Bizottsággal erről folytatott vita.

Úgy folytatta, ehhez nagyon fontos, hogy a magyar és a közép-európai társadalmak is egyértelműen kiálljanak amellett a politika mellett, amely azt mondja: “nekünk kell meghatározni, kivel kívánunk együtt élni”.

Gulyás Gergely

Amikor az ország belépett az Európai Unióba, nem adta át a bevándorláspolitikát közös hatáskörbe, hanem egyértelműen nemzeti hatáskörbe tartozik – hangsúlyozta.

“Minket az se zavar, ha a németek, a svédek vagy a Benelux-államok másként döntenek, de mi is szeretnénk a saját döntésünket meghozni ebben a kérdésben” – mondta Gulyás Gergely.

Gulyás Gergely október 2-án váltja Kósa Lajost a Fidesz országgyűlési frakciójának élén.

Forrás: MTI – fidesz.hu

Hasonló hírek

Fidesz: természetes, hogy egy baloldali kormány által üldözött politikusnak lehetővé tették a menekültügyi kérelem benyújtását

Géza

Szijjártó: Zágráb a szemünkbe hazudott

Edit

Spanyol lap: Orbán Viktor a magyarok hosszú távú boldogulásáért dolgozik

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!