Hirmagazin.eu
Főoldal » Szigorított maszkviselés: a rendőrség is bekeményít
Belföldi hírek

Szigorított maszkviselés: a rendőrség is bekeményít

Hazánkban is egyre több áldozatot követel a koronavírus, több napon keresztül pedig 2000 feletti pozitív esetet regisztráltak. Emiatt pedig újabb szigorításokról döntöttek, a rendőrök is még jobban bekeményítenek.

Október 23-ától fogva a sportrendezvényeken is és a szabadtéri gyűléseken is kötelezővé tették a maszkok viselését, azonban Orbán Viktor a következőt is kijelentette: “Utasítottam a belügyminisztert arra, hogy szerezzen érvényt a hatályban lévő jogszabályoknak, és érje le, hogy a maszkviselés általánossá váljon.”

Az ATV Híradó pedig emiatt az Országos Rendőr-főkapitányságot (ORFK) felkereste, majd érdeklődött az iránt, hogy milyen konkrét lépéseket tesznek majd a maszkviselés ösztönzésének érdekében. Az ORFK pedig válaszában azt írta, hogy szigorúbb, hatékonyabb, de továbbra is arányos ellenőrzésről döntöttek. A rendőrök tapasztalatai szerint a legtöbb esetben elég egy egyszerű figyelmeztetés ahhoz, hogy felvegyék az emberek a maszkjukat. Sőt, sokszor még az is elegendő, hogyha valaki egyszerűen csak meglát egy egyenruhást, és már veszi is fel.

blikk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Újabb közösségi portálon vadásznak a gyerekekre a pedofilok

Mazsi

Kiemelt hír! Felszólítást kapott Sargentini: ne avatkozzon bele a magyar belügyekbe! A megosztásoddal aláírod Te is!

Géza

Így juthatott át a Balkánon és Magyarországon az egyik feltételezett terrorista

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------