Image default
Bulvár

Szexvád Berki ellen: minden, amit a legújabb celebbotrányról tudni lehet

Budapest – Botrány a FEM3 stúdiójában! Baukó Éva (35) és Berki Krisztián (37) az élő adás közben és után csúnyán összekülönbözött, az egykori ValóVilág-játékos később egy videóban azt állította, a férfi a folyosón megfenyegette, pedig korábban még szexuális ajánlatokkal is elhalmozta.

A FEM3 két műsorvezetője, Baukó Éva és Berki Krisztián a jövőben nem lehet egyszerre a képernyőn /Fotó: Isza Ferenc

Baukó állítja: már az adás közben megkérte, hogy műsorvezetőtársa hagyja kérdezni, de Berki ezt nem tette meg. A vita a kulisszák mögött is folytatódott.

– Megfenyegetett! Egy 48 kilós nőt egy 130 kilós férfi. Úgy üvöltött velem, hogy attól féltem, megver. Megalázott a nőiességémben, azt mondta, hogy kirúgat innen, úgy bánt velem, mint egy kutyával. Ez egy vadállat! Teljesen kikészültem – mondta a Blikknek Baukó Éva.

– Teljesült a vágyam, műsort vezethetek, de Berki – akinek segítenie kellene – csak hátráltat. Négy adás óta nem hagy szóhoz jutni. Bebizonyította, hogy nem úriember – mondta Baukó.

Baukó állítja: műsorvezetőtársa sze­xuális ajánlatot tett neki és üvöltözött vele /Fotó: TV2

videóban Éva szexvádakkal is illette Berkit, aki – állítása szerint – tisztességtelen ajánlattal kereste meg. – Berki végighaknizza az országot az új barátnőjével, közben az adás szünetében folyamatosan nyomkodja a Tindert. Két hónapja megkeresett, hogy szexelni akar velem. Visszautasítottam. Két hónapja még engem akart megb.szni – ismételgette Éva.

Berki a TWN.hu oldalon ­reagált a vádakra. – Ahogy az adásban viselkedett, egyszerre volt számomra ijesztő és kiábrándító, az egész stáb számára nyilvánvaló volt, hogy Baukó Éva illuminált állapotban állt a kamerák elé. (…) Próbáltam őt megvédeni saját magától, és úgy végigvinni a műsort, hogy a nézők ebből ne vegyenek észre semmit. Sajnos, Baukó ezt nem tette lehetővé, már élő adás közben is nekem ugrott, majd ezt vállalhatatlan hangnemben a folyosón is folytatta – nyilatkozta. Berki később saját közösségi oldalán tett nyilatkozatot, mondván, bizonyítani tudja, hogy nem igazak a vádak, nem viselkedett durván, továbbá az is tény, hogy Baukó műsorvezetésre alkalmatlanul jelent meg a stúdióban. Éva válaszul kijelentette, hogy évek óta nem iszik.

– Kórházba mentem alkohol- és drogtesztre, hogy bebizonyítsam, öt éve nem nyúltam szeszhez – jelentette ki ­Baukó Éva a Blikknek.

Az üggyel kapcsolatban lapunk felkereste a TV2 csoportot, amely a következőképpen reagált az ügyre: – Sajnáljuk, hogy ők úgy érzik, hogy a munkahelyi konfliktusaikat a nyilvánosság előtt kell rendezni. Mi belső ügyként tekintünk rá, és a jövőben nem vezetnek közösen műsort.

Berki Krisztián az este folyamán Facebook-oldalán egy videót tett közzé, amelyben részletesen beszélt arról, hogy mi történt a műsor előtt a kulisszák mögött.

Havas Henrik távozott

A ValóVilágban ismertté váló Éva 2017 végén Face­book-oldalán jelentette be, hogy nyolc évvel korábban szexuálisan zaklatták. Posztjában még nem nevezte meg zaklatóját, de később az Indexnek adott interjújában Havas Henriket vádolta meg, akinek rövid ideig az asszisztense volt. Havas szerződését az ügy kirobbanása után nem hosszabbította meg az ATV.

Forrás: Blikk

Hasonló hírek

Győzike INGYEN odaadná 50 milliós villáját!

info

Mikor a várandós anya meglátta az ultrahang felvételt, sokkolta a látvány. Az orvos még soha ilyet még nem látott azelőtt.

Edit

Ezt meg kellett tennie – elképesztő az átváltozás – Fotók

info