Főoldal » Szexoldalon hirdeti magát a dögös magyar celeblány!
18+

Szexoldalon hirdeti magát a dögös magyar celeblány!

Meg­le­pe­tésre egy jól is­mert arc fel­hí­vása tűnt fel az egyik ma­gyar ero­ti­kus ol­da­lon. Ke­le­men Anna az, aki rég por­nós ne­vé­vel és mez­te­len fo­tó­i­val kí­nálja magát. Nyolc­van­ezer fo­rin­tért bárki le­csap­hat rá egy órács­kára.

Meglepő hirdetésre bukkant a Bors egyik olvasója az egyik népszerű internetes szexoldalon. A lányok szolgálatatásait böngészve egy ismerős arc tűnt fel neki: a szőke kebelcsoda, Kelemen Anna volt az, aki egykori pornós nevén kínálta magát. Méghozzá szép kis összegért!

“Én egy nemzetközi, felső kategóriás escort-lány, magyar Playmate és pornósztár vagyok. (…) Nagyon édes vagyok, kiváló társaság minden alkalomra, és üzleti partnerek számára is. Egy érzéki, szenvedélyes lány vagyok, aki imádja a finom urak társaságát. Az ügyfeleim köre válogatott és limitált.”

– írta Annácska az angol nyelvű hirdetésben, amihez három erotikus képet is csatolt. Bemutatkozójából az is kiderül, hogy biszexuális, kedvenc itala a pezsgő, és párok jelentkezését is szeretettel várja.

Persze gondolhatnánk, hogy az oldal csak visszaélt a fotóival, hisz ez már több hazai celebbel is előfordult, a Bors egyik bennfentese viszont jól ismeri ezt az oldalt és kizárta ezt a lehetőséget.

“A hirdetés felső részén egy pecsét tanúskodik arról, hogy „Igazolt fotók”-ról van szó. Az oldal üzemeltetői ezt csak akkor teszik ki a hirdetés mellé, ha a fényképeken szereplő hölgy bebizonyítja, hogy valóban ő az, aki a hirdetést feladja. Ennél az oldalán Anna esetében az volt az elvárás, hogy egy olyan képet kellett küldenie magáról az üzemeltetőknek, amelyen egy ördögvillát is mutat.”

– magyarázta a neve elhallgatását kérő informátor.

Szexoldalon hirdeti magát a dögös magyar celeblány! 1

Fotó: Facebook

És hogy mennyit kér Anna egy forró óráért? Nos, a hirdetés szerint közel 80 ezer forintot kell fizetnie annak, aki ennyi ideig élvezné a társaságát, ám egy fél napot is eltölthetnek vele a vállalkozó szelleműek. Igaz, ezért már több mint 370 ezer forintot kér a szőke kebelcsoda.

A Bors ezek után felhívta a hirdetésben szereplő mobilszámot, ám az folyton ki volt kapcsolva. Annát végül saját telefonján érték utol, ám az ügyre csak szűkszavúan reagált.

“Számos alkalommal és helyen elmondtam már, hogy megváltoztam. Erről a hirdetésről nem is tudok.”

A hirdetés ezt követően eltűnt az oldalról.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Tudtad, hogy a férfiak mást tartanak hűtlenségnek, mint a nők?

Mazsi

Sokkoló, de kiderült, mit jelent egy férfinek és egy nőnek a megcsalás

Mazsi

Rob­ba­nás­szerű él­mény – így élik át a sze­xet intim ék­szer­rel a nők

Mazsi