Hirmagazin.eu
Főoldal » Szexbotrány! Beperlik a legendás magyar tornaedzőt – VIDEÓ
Külföld

Szexbotrány! Beperlik a legendás magyar tornaedzőt – VIDEÓ

Az edző­tá­bor­ban mo­lesz­tálta az orvos a fi­a­tal lányt, az edzők sze­met huny­tak a tett fe­lett. Más be­te­ges já­té­kok, és testi fe­nyí­tés is tör­tén­he­tett, az edző hall­gat.

Az ESPN információ szerint bíróság elé kell állni Dr. Larry Nassarnak, aki az Amerika Egyesült Államok női tornacsapatának orvosa. Az orvost szexuális zaklatással vádolja egy olimpikon tornász, de nem csak ő neki felelnie tettéért, hanem a legendás Károlyi házaspárnak is.

A feljelentést egy neve elhallgatását kérő, jelenleg 24 éves tornász tette, aki 2004 és 2010 között volt a válogatott tagja. Akkor a sportoló 12-18 éves volt, tehát az orvos súlyos büntetésre számíthat, ha bebizonyosodik bűnössége. A vallomás szerint Nassar indokolatlan vizsgálatot végzett a lány nemi szervén, ráadásul nem használt sem gumikesztyűt, sem síkosítót és kizárólag a saját szexuális élvezete miatt cselekedett.

Szexbotrány! Beperlik a legendás magyar tornaedzőt - VIDEÓ
Károlyi Béla egy 2011-es előadáson (Fotó: Europress – Getty Images)

Az eset a texasi Károlyi-birtokon történt, ami már hosszú évek óta az USA női tornacsapatának edzőtábora. A vallomás szerint Károlyi Béla, és felesége Márta azok ellenére, hogy tudott a dologról, szemet hunytak a gyerekek ellen elkövetett szexuális bűntények felett, és ezért nekik is felelniük kell.

A Károlyi házaspárt ráadásul más súly vádakkal is illették. A vád szerint verték a tornászokat, sőt a szülőket is arra biztatták, hogy nyugodtan fegyelmezzék így gyermekeiket. Emellett éheztették a gyermekeket, nem adtak nekik enni, és elkobozták tőlük a rejtett tartalékaikat.

Szexbotrány! Beperlik a legendás magyar tornaedzőt - VIDEÓ 1
Károlyi és tanítványa az olimpiai válogatón 2016-ban (Fotó: Europress – Getty Images)

Ha még ez sem lenne elég, a vallomás szerint trágárul beszéltek a tanítványokkal, kicsúfolták és megalázták őket azzal, hogy kövérnek nevezték őket, valamint arra kérték őket, hogy vetkőzzenek le, mert csak így lehet jól megítélni testi adottságaikat.

Az orvos ellen idén már másik két esetben is indult eljárás, a pert indító ügyvéd szerint a birtok környezete káros, a szexuális bűntények melegágya.

“A Károlyi házaspárnak kötelessége lett volna biztonságos körülményeket teremteni, de csúnyán elbuktak.

Ezek a gyerekeket magukra hagyták azzal az emberrel, akiről kiderült, hogy egy szexuális ragadozó.

Nem csak az orvost, és a Károlyi házaspárt perelték be, hanem az amerikai szövetséget két elnökét, valamint a birtokon dolgozó két edzőt is. Károlyi Márta telefonon annyit mondott, hogy jogi kérdéseket nem kommentál, míg az amerikai szövetség tagadta a vádakat.

A magyar származású Károlyi házaspár tagjai 1981-ben utaztak ki az Egyesült Államokba miután a román szövetségnél eredményesen dolgoztak. Károlyi Béla 1996-ban tett világhírre szert, amikor az atlantai olimpián emberfeletti módon motiválta tornászát, a sérült Kerri Strugot. A 2016-os riói olimpián Márta tanítványa, Simeone Biles egymaga négy aranyat és egy bronzot gyűjtött.

Forrás: Ripost

 

Hasonló hírek

Ez a tinédzser volt a müncheni lövöldöző

Edit

Férjhez adtak egy 2 éves kislányt Nagy-Britanniában!

Mazsi

Beperli Belgiumot egy gyászoló anya

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------