Image default
18+

Szétrobbantotta a férfi arcát a tűzijáték! 18+

2015-07-07_063743

Az Egyesült Államokban július 4-én hagyománynak számít, hogy az emberek mindenféle robbanó eszközökkel köszöntik országuk függetlenségének évfordulóját. Emellett persze nagy mennyiségben fogyasztanak alkoholt is, így nem ritka, hogy a két tevékenység együttes gyakorlása katasztrófával végződik.

A Maine állambeli Calais városában egy 22 éves férfi úgy gondolta, jó poén lesz matt részegen a fejéhez rögzíteni egy mozsárnak nevezett tűzijátékot, majd a buli hevében meggyújtani azt. Innentől következzék a tűzoltók beszámolója az esetről.

– Devon Staples és barátai buliztak és italoztak július 4-én, amikor a férfi úgy gondolta, hogy a fejéről lő ki egy tűzijátékot az égbe. Barátai próbálták lebeszélni a dologról, és úgy tűnt, meg is győzték, ám egyszer csak egy robbanást láttak-hallottak, Staples pedig azonnal holtan rogyott össze. Arcát szétrobbantotta a nagy erővel robbanő rakéta. – idézi a Portland Press Herald az egyik tűzoltót.

Az esetet néhány lépésről nézte végig Staples testvére, a 25 éves Cody.

– Nem kellett mentőt hívni. Mire odaértem, Devon már nem létezett, nem maradt belőle semmi. Hihetetlen ez az egész, Devon nem az a fajta ember volt, aki ilyen hülyeséget csinál, inkább csak mondogatott dolgokat, hogy az embereket szórakoztassa. – mondta az öccse halála miatt lesújtott Cody Staples.

Forrás: Pink Pencil

Hasonló hírek

Brutális hazai motorbalesetet rögzítettek: a suzukis rá is tolatott a földön fekvő sérültre – Csak erős idegzetűeknek! – videó (18+)

Géza

Nem trükk, nem film: saját felesége levágott fejével sétálgatott az utcán! + Videó!

Mazsi

Ennyire ítélték el a szexre éhes nőket a 20. század elején

Edit