Hirmagazin.eu
Főoldal » Szétkapták a lakást: Milliókkal verték át Kapócs Zsókát
Bulvár

Szétkapták a lakást: Milliókkal verték át Kapócs Zsókát

A színésznő egy lakást újított fel, de a sumák brigád tagjai sem a munkát nem végezték el, sem a pénzét nem adták vissza.

Kapócs Zsóka régóta lakberendezőként dolgozik, így szakmabélinek számít, de még őt is sikerült átvernie egy vállalkozónak 7 millió forinttal.

A színésznő egy lakást akart felújítani, de a kivitelező azon kívül, hogy zsebre tette az előleget és kókler módjára szétverte az ingatlant, szinte semmit sem csinált.

Jelenleg borzalmas állapotok uralkodnak a lakásban: hatalmas lyuk tátong a falon, nincs padló, csövek lógnak ki a falból… Zsóka nem hagyja annyiban a dolgot. A Facebookon fakadt ki, majd lapunknak elárulta, bírósághoz fordul.

“Milyen ember az, aki ellopja mások pénzét, családokat tesz tönkre, majd még fenyegetőzik is? Még hónapokkal ezelőtt adtam fel egy hirdetést, amiben felújító csapatot kerestem. Akkor jelentkezett Gábor is, de annyira erőszakosan nyomulósnak tűnt, hogy inkább nem dolgoztam vele. Mostanában viszont szükségem volt a segítségre és eszembe jutott, hogy ennek az embernek nagyszámú brigádja van, amivel felgyorsíthatnánk a munkálatokat, így megbíztam”

– kezdte Zsóka, aki már bánja, hogy nem hallgatott az első megérzésére.

“Folyamatosan jártam ellenőrizni a bontási folyamatokat. A harmadik héten észrevettem, hogy a vállalkozó emberei barbár munkát végeznek, kétszer átvéstek a szomszéd fürdőszobájába, de ezen kívül is sok kárt okoztak. Ekkor azonnal megkértem őket, fejezzék be a munkát és számoljunk el! Na, ekkor kezdődtek csak igazán a gondok! Az előlegbe kapott pénzt a vállalkozó már elköltötte, de nem a lakásra. Amit abból a pénzből kellett volna beszerezni, az nem történt meg. Az én esetemben „csak” 7 millió forinttal nem tud elszámolni, de nagyobb kutatómunka után kiderült, nem én vagyok az első, akit átvert. Az a hír járja, hogy szerencsejátékra költi az ártatlan emberek, családok pénzét”

– magyarázta Zsóka, aki leszögezte, most rossz emberrel kezdett a vállalkozó.

❗️❗️❗️ CSALÓ, FIGYELEM ❗️❗️❗️A képen látható Érdi Gábor vállalkozó egy csaló!!!!! Az én esetemben “csak” 7 millió…

Közzétette: Zsóka Kapócs – 2019. május 13., hétfő

Forrás, fotó: Ripost

Hasonló hírek

Ünneprontók

info

Clooney maximum szkanderban tudná legyőzni a nejét

info

Sztárperek: Hulk Hogan nyert, és Madonnának is jól áll a szénája

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------