Hirmagazin.eu
Főoldal » „Szeretnénk egy kőkemény üzenetet küldeni a hatalomnak” – Autós blokádot szerveznek a köztévéhez Széll Bernadették
Belföldi hírek

„Szeretnénk egy kőkemény üzenetet küldeni a hatalomnak” – Autós blokádot szerveznek a köztévéhez Széll Bernadették

Október 23-án tervezik blokád alá vonni autókkal a köztévé székházát. Szél Bernadett független parlamenti képviselőt kérdeztük.

Miért szervezik a tüntetést és miért éppen a székháznál?

„A Kunigunda utcai székház egy szimbolikus helyszín, ahová a kormánypropaganda elleni küzdelem jegyében szólítjuk az embereket. A kabinet a jelenlegi járvány csúcspontján is egy sikerpropagandát folytat, miközben egyre katasztrofálisabb a helyzet. Márpedig ahol így félretájékoztatják a közvéleményt, ott a választások sem lehetnek szabadok.”

A legutóbbi dudálós autós tüntetés után komoly bírságokat kaptak a résztvevők. Most is tartanak ettől?

„A hatalom nem válogat az eszközökben. Tavasszal a járványhelyzet miatt tilos volt a demonstráció szervezése. Most azonban előre bejelentettük a tiltakozást, kizárólag autókban várjuk a résztvevőket. Az autós blokád sikere nagyban múlik a résztvevők számán.”

Hány főre számítanak, mit szeretnének elérni?

„Már eddig is több százan jelezték a részvételüket. Szeretnénk egy kőkemény üzenetet küldeni a hatalomnak, hogy nagyon sokan vannak, akik nem tudják elfogadni, hogy az adófizetők pénzéből kisajátították a közmédiát, ahelyett, hogy egyenlő esélyeket teremtenének. Ez egy folyamatos küzdelem, amelyet fenn kell tartanunk, hogy a 2022-es választások tényleg szabad választások legyenek.”

blikk

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Százezrekbe is fájhat egy vasárnapi fűnyírás

Edit

Itt készüljön most ónos esőre

Edit

A kormány kitart a vasárnapi foglalkoztatás tilalma mellett

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------