Hirmagazin.eu
Főoldal » Szeretnék megmutatni neked egy szuper megoldást, amivel gyengéden és kényeztetve fésülheted a kedvencedet és jelentősen csökkentheted a szőrük hullását a házban.
Állatvilág

Szeretnék megmutatni neked egy szuper megoldást, amivel gyengéden és kényeztetve fésülheted a kedvencedet és jelentősen csökkentheted a szőrük hullását a házban.

Mindenki, akinek kutyája vagy macskája van, jól tudja, mennyire nehéz megbirkózni a szőrszálakkal, amik mindenhol megtalálhatóak az házban. A ruhára rátapadnak, a bútorra, a szőnyegre, még ha egyáltalán az van a lakásban.

Szeretnék megmutatni neked egy szuper megoldást, amivel gyengéden és kényeztetve fésülheted a kedvencedet és jelentősen csökkentheted a szőrük hullását a házban.

Így kevesebbet kell takarítanod, porszívóznod, a kedvenced meg nem fog elszökni, mert teljesen kényelmes és kényeztető.

SZABADULJON MEG A SZŐRTŐL

Csak egy perc szükséges naponta!

Forradalmi szőrkefe, amellyel azonnal megszabadulhat a szőrtől!

Kutyusoknak és cicusoknak!
  • Nincs több szőr a lakásban
  • Nincs több szőr a ruháján
  • Megszabadulhat az allergén szőrtől
  • Időt takarithat meg

Ne szenvedtesse házi kedvencét a durva szőr kefével!

Sok kutyának nem tetszik a szőr kikefélése, egy oka van: a legtöbb kefe durva ez sérti a finom bőrt. Képzeld el, hogy nap mint nap használsz egy túl dúrva szivacsot zuhanyozáshoz – ez egy ilyen érzés, amikor fésülöd kedvenced.Kedvencének egy védelmi funkciója van az időjárás ellen. Mert a bőr nagyon finom – könnyebb, mint egy emberé, egy védekező mechanizmusa van az idő ellen is. Ezért, a kutyák és macskák gyakran irritált bőrűek, mert durva, drót és műanyag kefékkel ápoljuk őket. Mikor úgy tűnik, hogy korpa jelenik meg, fájdalmas irritáció és a sérült bőr, ekkor a kutya vakarja magát, igy sérül a bőre majd a húsa is és egyre rosszabb.

Egy különleges eset a stressz, amikor a kisállat tapasztalja, hogy nem megfelelő a kefe, amivel ápoljuk. Az állatok nem tudják, hogyan kell kezelni a stresszt, mint az emberek és általában súlyos egészségügyi problémákhoz vezet és a negativ hangulat jelentkezik náluk. Ezért a Softy MAX forradalmi szőrkefe, amely használatával, több ezer háziállat szerti jobban gazdáját a világon. A szálai nem kárositják a bőrét a kutyának, de gyengéden masszirozzák és egyszerre távolitsa el az összes felesleges szőrt. Nagy negativum és rossz kedvűség házikedvencének a szőr hullás.

A Softy MAX egyedüli szőrkefe, ami alkalmas nedves és száraz szőrme ápolására egyetlen kézmozdulattal.

Forrás: kedvezoar

Képek: nyitramenti, eztnezd, kedvezoar

Hasonló hírek

Az oroszlán egy sebesült rókát talál – amit ezután tesz attól a fotós könnyezni kezd

Mazsi

Egy kis állatvilág, Yathin S Krishnappa szemszögéből – I. rész

Géza

Zsiráfborjú született a Nyíregyházi Állatparkban (Olvasd el és nézd meg!)

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------