Image default
Állatvilág

Szeretnék megmutatni neked egy szuper megoldást, amivel gyengéden és kényeztetve fésülheted a kedvencedet és jelentősen csökkentheted a szőrük hullását a házban.

Mindenki, akinek kutyája vagy macskája van, jól tudja, mennyire nehéz megbirkózni a szőrszálakkal, amik mindenhol megtalálhatóak az házban. A ruhára rátapadnak, a bútorra, a szőnyegre, még ha egyáltalán az van a lakásban.

Szeretnék megmutatni neked egy szuper megoldást, amivel gyengéden és kényeztetve fésülheted a kedvencedet és jelentősen csökkentheted a szőrük hullását a házban.

Így kevesebbet kell takarítanod, porszívóznod, a kedvenced meg nem fog elszökni, mert teljesen kényelmes és kényeztető.

SZABADULJON MEG A SZŐRTŐL

Csak egy perc szükséges naponta!

Forradalmi szőrkefe, amellyel azonnal megszabadulhat a szőrtől!

Kutyusoknak és cicusoknak!
  • Nincs több szőr a lakásban
  • Nincs több szőr a ruháján
  • Megszabadulhat az allergén szőrtől
  • Időt takarithat meg

Ne szenvedtesse házi kedvencét a durva szőr kefével!

Sok kutyának nem tetszik a szőr kikefélése, egy oka van: a legtöbb kefe durva ez sérti a finom bőrt. Képzeld el, hogy nap mint nap használsz egy túl dúrva szivacsot zuhanyozáshoz – ez egy ilyen érzés, amikor fésülöd kedvenced.Kedvencének egy védelmi funkciója van az időjárás ellen. Mert a bőr nagyon finom – könnyebb, mint egy emberé, egy védekező mechanizmusa van az idő ellen is. Ezért, a kutyák és macskák gyakran irritált bőrűek, mert durva, drót és műanyag kefékkel ápoljuk őket. Mikor úgy tűnik, hogy korpa jelenik meg, fájdalmas irritáció és a sérült bőr, ekkor a kutya vakarja magát, igy sérül a bőre majd a húsa is és egyre rosszabb.

Egy különleges eset a stressz, amikor a kisállat tapasztalja, hogy nem megfelelő a kefe, amivel ápoljuk. Az állatok nem tudják, hogyan kell kezelni a stresszt, mint az emberek és általában súlyos egészségügyi problémákhoz vezet és a negativ hangulat jelentkezik náluk. Ezért a Softy MAX forradalmi szőrkefe, amely használatával, több ezer háziállat szerti jobban gazdáját a világon. A szálai nem kárositják a bőrét a kutyának, de gyengéden masszirozzák és egyszerre távolitsa el az összes felesleges szőrt. Nagy negativum és rossz kedvűség házikedvencének a szőr hullás.

A Softy MAX egyedüli szőrkefe, ami alkalmas nedves és száraz szőrme ápolására egyetlen kézmozdulattal.

Forrás: kedvezoar

Képek: nyitramenti, eztnezd, kedvezoar

Hasonló hírek

Sose gondoltad volna, hogy örök barátságot köt ez a róka és kutya

Edit

Ilyen az, amikor benyuszizzák a fiatal kezdőket

info

Lefotózta társát egy jégmadár

Géza