Image default
Bulvár

Szeretettel meghívunk Meghan Markle esküvőjére! Íme, az első képek! (Olvasd el és nézd meg!)

A világ visszatartott lélegzettel várja az év esküvőjét: Meghan Markle és Harry herceg május 19-én fogják kimondani egymásnak a boldogító igent, ami egyszer és mindenkorra mindkettejük életét teljesen megváltoztatja. A Harry hercegét talán kevésbé, mármint olyan értelemben, hogy azonfelül, hogy elkötelezett férj válik belőle, a státusa, a családi élete és a környezete nem sokat változik. Mindez viszont nem mondható el Markle kisasszonyról.

Egy videóban azonban azt is láthatjuk, hogy ez a fiatal lány nem más, mint Meghan Markle:

Legközelebb, amikor így látjuk, már igaziból is menyasszony lesz, és azzal együtt hercegné. Valódi tündermese!

A fiatal színésznő és aktivista ugyan most már egy egész királyi udvarral a háta mögött követheti világmegváltó álmait, azonban ennek érdekében igencsak sok mindenről le kellett mondania.

SUITS — Episode 716 — Pictured: (l-r) — (Photo by: Ian Watson/USA Network)

Első sorban fel kellett adnia a karrierjét, ezennel Meghan Markle önéletrajzában már ez fog szerepelni: a Briliáns elmék sorozatsztár 2011-2018, Őfelsége 2018-örökké.

SUITS — Episode 716 — Pictured: (l-r) — (Photo by: Ian Watson/USA Network)

Arról már írtunk korábban, hogy a sikersorozatból is kilépett Meghan, de a széria szerzője, Aaron Korsch már a hivatalos bejelentés előtt, a 7. szezon írásánál elkezdett azzal számolni, hogyha Markle-nek egy ilyen komoly és híres kapcsolata van, akkor nem sokáig maradhat már a Suits sztárja, hiszen minden bizonnyal esküvő lesz a vége. Így hát az évadzáróban, amit nemsokára a tévé is sugározni fog Amerikában, Meghan Markle (örökre) elbúcsúzik a sorozattól és a színészi karriertől.

SUITS — Episode 716 — Pictured: (l-r) — (Photo by: Ian Watson/USA Network)

Ebben az epizódban kerül majd sor Rachel és Mike esküvőjére, amiről a sorozatot forgalmazó USA csatorna máris nyilvánossá tette az első fotókat. Ezeken egy hosszú, fekete hajú lány látható, amint Mike-hoz kísérik kivágott hátú mennyasszonyi ruhában az oltárhoz, illetve akivel szerelmes tekintetek kíséretében táncolnak az esküvőjükön.

Cosmopolitan

A fotók nyilvánosságra hozatala minden bizonnyal amiatt is történt meg most, hogy ezzel elejébe menjenek a különböző pletykák terjedésének, melyek Meghan Markle és Harry herceg esküvőjét övezik.

Forrás: Glaomur

Hasonló hírek

Rendőrt és mentőt hívott terhes feleségére Damu Roland

Mazsi

93 évesen ejtőernyőzött az orosz szupernagyi

info

Szívet tépő tragédia: a gyermekét veszítette el a magyar műsorvezetőnő, ezekkel a sorokkal emlékszik rá

Géza