Hirmagazin.eu
Főoldal » Szereted a Szultánát? Itt az új sorozat, amivel az őrületbe kergetheted a pasidat
Média és szórakozás

Szereted a Szultánát? Itt az új sorozat, amivel az őrületbe kergetheted a pasidat

Ha egész nap azon iz­gulsz, mi tör­té­nik majd este ked­venc török so­ro­za­tod sze­rep­lő­i­vel, akkor most itt egy késő télutáni fi­gye­lem­el­te­re­lés. A TV2 el­hozta a Fat­mag­ült.

Új török sorozat indult január 23-án a TV2-n. A Fatmagül című telenovella főszereplője Beren Saat, akit a hazai közönség már jól ismerhet A szultánából.

Szereted a Szultánát Itt az új sorozat, amivel az őrületbe kergetheted a pasidat

A történet a fiatal Fatmagülről szól, aki egy csendes török faluban él. Bátyja és nagynénje tejüzemet működtet, vőlegénye, Mustafa pedig halászként dolgozik.Eközben a környékre érkezik a kétes hírű és dúsgazdag Yasaran család, hogy megtartsák fiuk, Selim eljegyzését. Az unatkozó, tehetős fiatalok egy rég nem látott helyi barátjukkal, Kerimmel belevetik magukat az éjszakába, ahol útjukat Fatmagül keresztezi.

Szereted a Szultánát Itt az új sorozat, amivel az őrületbe kergetheted a pasidat 1

Az események pedig tragikus fordulatot vesznek: a három férfi bántalmazza a lányt. A szörnyű tettnek hamar híre megy, így a gazdag család kénytelen mielőbb megoldást találni. A felfordulás közepette a negyedik barát viszi el a balhét. Bár Kerim nem tett semmit azon a bizonyos estén, Yasaranék meggyőzik őt, hogy az az egyetlen megoldás, ha magára vállalja a tettet és feleségül veszi Fatmagült. Miután a lány családját pénzzel hallgattatják el, házasságra kényszerítik a két fiatalt. Az ifjú pár a nyüzsgő Isztambulba menekül a kegyetlen falubéli pletykák elől, egy új élet reményében…
Szereted a Szultánát Itt az új sorozat, amivel az őrületbe kergetheted a pasidat 2
Fatmagül január 23-tól minden hétköznap 16.50-től a TV2 műsorán. A Megtört szívek ettől a héttől kezdve szombatonként látható a Tények előtt heti egy alkalommal. Az első rész elképesztő sikerrel futott a csatornán. 540 ezer nézővel simán behúzta a saját műsorsávját.
Forrás: Ripost

Hasonló hírek

5 dolog, amit tudnod kell, mielőtt megnézed az új Star Warst

info

Online is elérhetővé válnak a magyar filmklasszikusok

info

Bódizs Veronika lett Magyarország szépe 2016-ban!

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------