Hirmagazin.eu
Főoldal » Szerelmi életünkre is hatással lehet egy rejtélyes óriásbolygó!
Csillagászat, űrkutatás

Szerelmi életünkre is hatással lehet egy rejtélyes óriásbolygó!

Lé­tez­het egy ti­tok­za­tos, ki­len­ce­dik bolygó is a Nap­rend­sze­rünk­ben, ami tíz­szer ak­kora mint a Föld, és a Nept­unon túl ke­ring. Az aszt­ro­ló­gu­sok sze­rint rá­adá­sul a rej­té­lyes gáz­óriás nagy ha­tás­sal lehet az éle­tünkre, még a pár­kap­cso­la­ta­in­kat is be­fo­lyá­sol­hatja!

Még a szerelmi életünkre is hatással lehet az az óriásbolygó, aminek létezésére mostanában kezdtek gyanakodni amerikai csillagászok. A Naprendszer peremén keringő planéta emberi kapcsolataink mellett anyagi helyzetünket és pénzhez való hozzáállásunkat is befolyásolhatja.Ezt állítják legalábbis az asztrológusok a Daily Mail beszámolója szerint.

Nézzük, mit is kell tudnunk pontosan a Planet-9 névre keresztelt gázóriásról!

Nos, a bolygónktól meglehetősen távol keringő planéta a feltételezések szerint tízszer nagyobb a Földnél, ám létezését egyelőre csak matematikai úton igazolták. A csillagászok szerint körülbelül 5 év kell ahhoz, hogy valóban felfedezzék a hidegnek és sötétnek tartott égitestet. Teleszkópjaik ugyanis még nem elég kifinomultak ahhoz hogy meglássák a Naprendszer peremén keringő bolygót. Ezért lehet az is, hogy még egy elmosódott, homályos felvétel sem készült erről a titokzatos, kilencedik planétáról.

Szerelmi életünkre is hatással lehet egy rejtélyes óriásbolygó!

Képünk illusztráció (Fotó: Facebook)

Az ezotériával és asztrológiával foglalkozó szakemberek szerint az egész világra hatással lenne, ha valóban bebizonyosodna a távoli óriás létezése, ami nemcsak csillagászati, de

spirituális szempontból is hatalmas áttörést jelentene.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Földön kívüli élet után kutat a NASA új időgépe! – VIDEÓ

Mazsi

Elképesztő: Soha nem bukkantak még ekkora méretű csillagra

Mazsi

130 ezer éve figyel a Föld körül keringő ismeretlen műhold

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------