Image default
Csillagászat, űrkutatás

Szerelmi életünkre is hatással lehet egy rejtélyes óriásbolygó!

Lé­tez­het egy ti­tok­za­tos, ki­len­ce­dik bolygó is a Nap­rend­sze­rünk­ben, ami tíz­szer ak­kora mint a Föld, és a Nept­unon túl ke­ring. Az aszt­ro­ló­gu­sok sze­rint rá­adá­sul a rej­té­lyes gáz­óriás nagy ha­tás­sal lehet az éle­tünkre, még a pár­kap­cso­la­ta­in­kat is be­fo­lyá­sol­hatja!

Még a szerelmi életünkre is hatással lehet az az óriásbolygó, aminek létezésére mostanában kezdtek gyanakodni amerikai csillagászok. A Naprendszer peremén keringő planéta emberi kapcsolataink mellett anyagi helyzetünket és pénzhez való hozzáállásunkat is befolyásolhatja.Ezt állítják legalábbis az asztrológusok a Daily Mail beszámolója szerint.

Nézzük, mit is kell tudnunk pontosan a Planet-9 névre keresztelt gázóriásról!

Nos, a bolygónktól meglehetősen távol keringő planéta a feltételezések szerint tízszer nagyobb a Földnél, ám létezését egyelőre csak matematikai úton igazolták. A csillagászok szerint körülbelül 5 év kell ahhoz, hogy valóban felfedezzék a hidegnek és sötétnek tartott égitestet. Teleszkópjaik ugyanis még nem elég kifinomultak ahhoz hogy meglássák a Naprendszer peremén keringő bolygót. Ezért lehet az is, hogy még egy elmosódott, homályos felvétel sem készült erről a titokzatos, kilencedik planétáról.

Szerelmi életünkre is hatással lehet egy rejtélyes óriásbolygó!

Képünk illusztráció (Fotó: Facebook)

Az ezotériával és asztrológiával foglalkozó szakemberek szerint az egész világra hatással lenne, ha valóban bebizonyosodna a távoli óriás létezése, ami nemcsak csillagászati, de

spirituális szempontból is hatalmas áttörést jelentene.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Nem csapódik a Földnek az ötven méteres aszteroida

Géza

Pál Csaba biológus kapta az idei Bolyai-díjat

info

Költenek a fekete gólyák a szatmár-beregi erdőkben

info