Hirmagazin.eu
Főoldal » Szerelmi bánat elől menekült a halálba magyar énekesnő – már több mint 5 éve nincs köztünk Plexi, azaz Csordás Ilona – rá emlékezünk..
Életmód hírek

Szerelmi bánat elől menekült a halálba magyar énekesnő – már több mint 5 éve nincs köztünk Plexi, azaz Csordás Ilona – rá emlékezünk..

Nem először próbálta eldobni magától az életet.

Már több mint öt éve nincs köztünk a Modern Hungária együttes egykori vezető vokalistája, aki, 51 évesen a halálba menekült.

Plexi halálát nem az első öngyilkossági kísérlete okozta, már a végzetes tragédia előtt 4 évvel korábban is megpróbálta eldobni magától az életét. Akkor nem sikerült..

– Amikor Plexi elmondta, hogy beleszeretett Fenyőbe, csak legyintettünk, hiszen egyszer már volt viszonyuk, és akkor sem működött a dolog – fedte fel Ilona titkát még az első öngyilkossági kísérlet után élettársa, aki 27 év után szembesült azzal, hogy Ilona beleszeretett a zenésztársába

– Mindketten párkapcsolatban éltek, Plexi kilépett volna az élettársi kötelékéből, de az énekes nem. Nagyon féltjük Ilonát, aki őszinte érzelmeket táplál Miki iránt, de a boldog percek után mindig a mély depresszió időszaka következett – vázolta a helyzetet évekkel ezelőtti interjújában Plexi egyik barátnője.

– Régen azt gondoltam, a legrosszabb, ami történhet velem, hogy egyedül maradok. De ez nem igaz. Az a legrosszabb, ha olyanokkal vagyok körülvéve, akik között egyedül érzem magam – írta a halála előtti évben Ilona.

Majd a következő szeptemberben bekövetkezett a tragédia. Családja jelentette a rendőrségen az eltűnését, az együttes egykori énekesnőének holttestét 2014. október elején vetette fel a Duna.

Óriási tehetséget veszített el a világ.

blikkruzs, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Ezeket a döntéseket bánjuk meg a legtöbbször az életünkben

Edit

Te is szereted a szalonnát? Ha elolvasod ezt a cikket, garantáltan minden nap eszel majd belőle!

Mazsi

Egy kíméletlenül őszinte személyiségteszt

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------