Hirmagazin.eu
Főoldal » Szerelméről árult el titkokat Szellő István
Bulvár

Szerelméről árult el titkokat Szellő István

Ta­valy szep­tem­ber­ben vál­lal­ták fel a sze­rel­mü­ket, azóta is bol­do­gan élnek együtt.

Tavaly szeptemberben derült ki, hogy a két magyar híresség, Szellő István és Gubík Ági már hónapok óta egy párt alkotnak. A szerelmesek azóta is szűkszavúan nyilatkoztak a kapcsolatukról, István tiszteletben tartja, hogy kedvese nem szívesen beszél a magánéletéről.

A híradós a hot! magazinnak mégis elárult néhány titkot arról, hogy elfoglalt emberek lévén hogyan tudják fenntartani a kapcsolatukat.

“Nem olyan egyszerű a helyzetünk, már csak abból a szempontból sem, hogy a színészek nagyon elfoglaltak. Ági sokszor reggel héttől este kilencig forgat, egy váratlan csere sokszor felülírja a terveimet” – mesélte Szellő István a magazinnak, és elárulta, főleg a közös teniszmeccsek közben tűnt fel kedvesének az, hogy ő egy határozott alkat.

“Mindig türelemre int, amikor túlreagálok valamit. A gyerekekkel kapcsolatosan azonban nehezebb ezt megfogadni, hiszen izgulok érte a pályán, ráadásul a kamaszkor is nehéz.”

Szerelméről árult el titkokat Szellő István
Ági és István szerelme eddig elég erősnek bizonyult.
Fotó: Markovics Gábor

István minden esetben igyekszik megfogadni a párja tanácsait, és minden jel arra mutat, hogy ezúttal tökéletes társra talált benne.

Jól vagyunk, és együtt képzeljük el a jövőnket.

István és Ági cáfolják a szakításukról időről időre felreppenő pletykákat, állítják, boldogok együtt, és bár nehéz összeegyeztetni az életvitelüket, mindent megtesznek annak érdekében, hogy közösen építhessék a jövőjüket.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Alkohollal csillapítja szenvedését Bereczki Zoltán – VIDEÓ

Mazsi

Szemet vetettek a gyönyörű Mrs. Clooneyra

info

Kiderült, kemoterápiával kezelik a nagybeteg Benkő Lászlót

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------