Image default
Természetvédelem, élőlények védelme

Szeptember 10. napjától már környezetvédelmi tasakokban vásárolhatunk minden SPAR-ban!

Írják a közleményükben, azonban, aki más tapasztal, írja meg nekünk!

A sikeres tesztelést követően, 2019. szeptember 10-től teljes hálózatában elérhetővé teszi a többször használatos zöldség-gyümölcs tároló tasakokat a SPAR Magyarország. Az újrahasználható csomagolóeszközzel a környezettudatos magatartás előremozdítása a cél. A cég közleménye szerint a tasakokat 2019. március végétől tesztelték húsz – győri, szegedi és tatabányai – áruházban.

Penészedés és pára nélküli tárolásra is alkalmas, ha éppen nem kell magunkkal vinniForrás: Gerencsér / Travelo.hu

Mi akkor még nem tudtuk, hogy egy tesztről van szó, ezért megörültünk a felbukkanó újrahasználható zöldség- és gyümölcstároló tasakoknak. Rögtön vettünk is egy csomaggal, amiben 3 darab mosható és szalaggal jól zárható, többszöri használatra alkalmas tasak volt. A tasakokat többféleképpen tudtuk használni, egyszer a zöldségrészleg önkiszolgáló mérlegénél, ahol lemértük a terméket zsák nélkül, ezután beleraktuk a tasakba, és az oldalára ráragasztottuk az árcímkét; ez otthon könnyedén eltávolítható.

De a pékáruk csomagolásánál is szívesen használtuk – ugyanis a legtöbb üzletben előre fel kell darabcímkézni a zsemlét, kiflit, kenyeret. Bár az áruház valószínűleg nem pont erre találta ki, de mi később vittük magunkkal a piacra is, és nagyon jól bevált. Egy piaclátogatás alkalmával legalább 5-6 darab nejlonzacskót spóroltunk meg.

És a tesztek eredményéből úgy tűnik a többi vásárló is elégedett volt a zsákokkal, mivel a tesztidőszakban több tízezer tároló tasak talált gazdára. A pozitív visszajelzéseket követően a vállalat úgy döntött, hogy 2019. szeptember 10-től a SPAR teljes magyarországi hálózatában hozzáférhetővé teszi a környezettudatos csomagolóeszközt. A háromdarabos egységcsomagot 599 forintért szerezhetjük be.

Címünk, ahova írhattok erről és bármiről, valamint képeket, videókat küldhettek: [email protected]

Cikk-törzs: travelo

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Tegyük rendbe vizeinket! Február 2, a vizesélőhelyek világnapja

info

Megfelelő az itthon kapható narancs

info

Betiltatnák a Monsantót rákkeltő anyagaiért

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------