Hirmagazin.eu
Főoldal » Szeptember 10. napjától már környezetvédelmi tasakokban vásárolhatunk minden SPAR-ban!
Természetvédelem, élőlények védelme

Szeptember 10. napjától már környezetvédelmi tasakokban vásárolhatunk minden SPAR-ban!

Írják a közleményükben, azonban, aki más tapasztal, írja meg nekünk!

A sikeres tesztelést követően, 2019. szeptember 10-től teljes hálózatában elérhetővé teszi a többször használatos zöldség-gyümölcs tároló tasakokat a SPAR Magyarország. Az újrahasználható csomagolóeszközzel a környezettudatos magatartás előremozdítása a cél. A cég közleménye szerint a tasakokat 2019. március végétől tesztelték húsz – győri, szegedi és tatabányai – áruházban.

Penészedés és pára nélküli tárolásra is alkalmas, ha éppen nem kell magunkkal vinniForrás: Gerencsér / Travelo.hu

Mi akkor még nem tudtuk, hogy egy tesztről van szó, ezért megörültünk a felbukkanó újrahasználható zöldség- és gyümölcstároló tasakoknak. Rögtön vettünk is egy csomaggal, amiben 3 darab mosható és szalaggal jól zárható, többszöri használatra alkalmas tasak volt. A tasakokat többféleképpen tudtuk használni, egyszer a zöldségrészleg önkiszolgáló mérlegénél, ahol lemértük a terméket zsák nélkül, ezután beleraktuk a tasakba, és az oldalára ráragasztottuk az árcímkét; ez otthon könnyedén eltávolítható.

De a pékáruk csomagolásánál is szívesen használtuk – ugyanis a legtöbb üzletben előre fel kell darabcímkézni a zsemlét, kiflit, kenyeret. Bár az áruház valószínűleg nem pont erre találta ki, de mi később vittük magunkkal a piacra is, és nagyon jól bevált. Egy piaclátogatás alkalmával legalább 5-6 darab nejlonzacskót spóroltunk meg.

És a tesztek eredményéből úgy tűnik a többi vásárló is elégedett volt a zsákokkal, mivel a tesztidőszakban több tízezer tároló tasak talált gazdára. A pozitív visszajelzéseket követően a vállalat úgy döntött, hogy 2019. szeptember 10-től a SPAR teljes magyarországi hálózatában hozzáférhetővé teszi a környezettudatos csomagolóeszközt. A háromdarabos egységcsomagot 599 forintért szerezhetjük be.

Címünk, ahova írhattok erről és bármiről, valamint képeket, videókat küldhettek: [email protected]

Cikk-törzs: travelo

Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Magyarországon már erre is figyelünk: Rendőrök vigyázzák a kérészek táncát a Tiszán és mellékfolyóin

Géza

Nyomravezetői díjat fizetnek a madárvédők

info

Szokatlan tengerszint-emelkedés Észak-Amerikánál

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------