Image default
Divat, szépségápolás

Szenzációs siker, magyar tervező a New York-i divathéten

A magyar Nanushka márka tényleg meghódítja a világot. A tervező, Sándor Szandra meghívást kapott a divatvilág egyik legfontosabb eseményére, a New York Fashion Weekre.

Oscar de la Renta, Ralp Lauren, Marc Jacobs. Három név. A világ legismertebb divattervezői, akik évtizedek óta diktálják a divatot. Ehhez az illusztris társasághoz csatlakozik szeptember 12-én a magyar divattervező, Sándor Szandra is.

A Nanushka márka megálmodója meghívást kapott a világ egyik legfontosabb divateseményére, a New York Fashion Weekre. A fiatal tehetség az itthon is jól ismert Michael Korsszal és Marc Jacobsszal egy napon fogja megmutatni a nagyközönségnek kreációit. Igazi örömünnep, hatalmas elismerés.

Már a világsztárok is őt választják

Nanushka a legnagyobbak között képviseli majd Magyarországot és a hazai divattervezést. Az elmúlt évek kemény munkája végre beérett. Hollywoodi sztárok, világhírű énekesek, modellek választják Sándor Szandra kreációit.

Ahogyan azt keddi cikkünkben is írtuk, a múlt hónapban Kendall Jenner és Dua Lipa, míg az elmúlt egy év leforgása alatt Emma Watson, Uma Thurman, Jennifer Lawrence is magyar ruhában parádézott, hála Nanushkának.

Szenzációs siker, magyar tervező a New York-i divathéten 1

Ezeknek a sztároknak köszönhetően az elmúlt időszakban számtalan olyan írás jelent meg a világ leghíresebb magazin­jaiban, amiben Budapestről, mint egy új feltörekvő kreatív-ipari központról és luxus utazási célpontról cikkeznek. A New York Fashion Week pedig újabb lehetőséget ad arra, hogy Magyarország és a magyar divatipar világszínvonalon is megmutassa magát.

Refresh your closet with our Pre-Fall 2018 collection🕊

NANUSHKA (@nanushka) által megosztott bejegyzés,

A leghíresebb áruházakban kapható: A Nanushka az első olyan magyar márka, ami a világ leghíresebb áruházainak többségében már kapható, legyen szó a New York-i Ötödik Sugárúton található Bergdorf Goodman áruházról vagy London leghíresebb intézményéről, a Selfridgesről. Mindez a GB Partners által kezelt EXIM Növekedési Alap 2016. végi befektetésének köszönhetően valósult meg.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Így tűnhet el nyárra a narancsod!

info

Erzsébet királynő és az öltözködés

info

Borotválkozási kisokos

info