Image default
Életmód hírek

Szenzációs! Egy új kutatás szerint nyugodtabban alszol, ha osztozol az ágyadon valamelyik, vagy mindegyik házi kedvenceddel! Oszd meg!

Gondoltad volna? Pedig borzasztó egyszerű! Te is jobban alszol, ha örömet szerzel szeretteidnek, házi kedvenceidnek!

A gazdik teljesen tisztában vannak azzal, milyen nagyszerű érzés együtt aludni szeretett négylábú barátaikkal.

Itt azonban kizárólag a klasszikus házi-kedvencekről van szó, eszetekbe ne jusson együtt aludni kígyóval, kétéltűekkel, hüllőkkel, .. legalábbis, úgy ne, mint a kutyusokkal, vagy cicusokkal!

Nem beszélve az ezzel járó cuki kis tappancs mozgásaikról, a szuszogásukról, meg persze az arcnyalásokról, amiért szinte mindenki rajong.

Akárhogy is, azt mindenki szereti, ha tudományosan is bebizonyítanak valami jelenséget! Íme az eredmény: Egy új tanulmányban összesen 962 nőt kérdeztek meg. A felnőtt nők körében végzett vizsgálatot, mely az alvás minőségét és szokásait nézi az állattartás és az ágymegosztás szempontjából Amerikában és Ausztráliában végezték.

A megkérdezetteknek az 55%-a beengedi legalább egyik kutyáját az ágyába, míg 31%-uk legalább egyik macskájukkal osztja meg a fekvőhelyet, 57%-uk pedig a házi kedvencek mellé beengedi partnerét is!

Legyen az egy hatalmas, őrző-védő kutya, vagy egy kicsi öleb, éppúgy mint egy nagy cica vagy kiscica, a kutatás szerint sokkal frissebben ébrednek azok, akiknek egy kedves szőrös állatka az alvótársuk.

Szólj hozzá, oszd meg! Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Szó nélkül rúgta fejbe a villamoson utazó nőt!

info

Elképesztő, mit tett Ronaldo a budapesti meccs előtt..

Mazsi

Nem pihenünk eleget

info