Hirmagazin.eu
Főoldal » “Szemtanúja voltam annak, hogy valakit leszúrnak” – Nagy Alexandra elárulta, miért retteg ennyire a vértől
Bulvár

“Szemtanúja voltam annak, hogy valakit leszúrnak” – Nagy Alexandra elárulta, miért retteg ennyire a vértől

Nagy Alexandra elárulta, minek köszönhető az, hogy irtózik a vértől.

A – hamarosan megszűnő – Barátok közt színésznőjét jelenleg az RTL Klubon futó Konyhafőnök VIP-ben láthatják a nézők. Aki nyomon követi a műsort, annak nem lehet újdonság az, hogy Alexandra szó szerint irtózik a vértől. Az első adások egyikében el is vágta az ujját, aminek következtében rosszul lett és elájult. Alexandra most a Telenovellának adott egy interjút és többek között arról számolt be, miért van ennyire rosszul a vér látványától.

Mint a lapnak elárulta, a műsor előtt csak úgy bújta a szakácskönyveket, hogy még tökéletesebbre fejleszthesse tudását a főzés terén. Bár főzni csak akkor szokott, ha ideje engedi, de a műsorban igyekezett kihozni magából a maximumot.

“Ez egy teljesen új szerep a számomra, nagyon készültem rá, rengeteg videót néztem meg, folyamatosan bújtam a szakácskönyveket, fejlesztgettem magamat, csakhogy valóban magabiztos legyek” – mondta Alexandra, illetve azt is megosztotta, hogy imádja a tengeri herkentyűket és a tésztákat is, így ezeket fogyasztja a legszívesebben.

A színésznő egy olyan szörnyű esetről is beszámolt, amire visszakövetkeztethető az, miért nem bírja a vér látványát sem. Alexandra ugyanis fiatalabb korában szemtanúja volt egy késelésnek.

“Ez valószínűleg arra vezethető vissza, hogy 18 évesen szemtanúja voltam annak, hogy valakit leszúrnak. Odamentem segíteni, de rosszul lettem. Velem volt egy osztálytársam, akitől meg akartam kérdezni, hogy hívta-e már a mentőket, de a mondatot nem tudtam befejezni, mert minden elsötétült előttem. Valószínűleg az akkori énemnek ez egy traumatikus élmény volt, azóta is szorongás fog el, és összesek a vér láttán” – vallotta be, illetve azt is hozzátette, nagy vágya volt, hogy állatorvos legyen, azonban rá kellett jönnie arra, hogy így képtelenség operálni.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: RTL Klub

Hasonló hírek

Sosem hallott titkok: kitálalt a magyar sztár Zámbó Jimmyről

Mazsi

75 éves Danny DeVitó! Boldog szülinapot!

Géza

Halász Judit halálhírét keltették

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!