Hirmagazin.eu
Főoldal » „Személyesen kérek bocsánatot az elgázolt kislánytól” – Megszólalt a sofőr, aki az autójával nézőket sodort el Tótkomlóson
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

„Személyesen kérek bocsánatot az elgázolt kislánytól” – Megszólalt a sofőr, aki az autójával nézőket sodort el Tótkomlóson

Tótkomlós — Felbőgő motor, egy hangos csattanás és sikolyok – kis híján súlyos tragédiával végződött a tótkomlósi rali vasárnap kora este.

A versenyzők a futam végeztével a levezető körükkel búcsúztak a nézőktől, amikor az egyik pilóta, K. A. autója a kanyarban kisodródott, majd a padkára felugratva a nézők közé repült. A balesetben tizenegyen megsérültek: egy kislányt életveszélyes állapotban vittek kórházba. Úgy tudjuk, azóta sikerült stabilizálni az állapotát.

Helyszíni beszámolók szerint a nézők emelték le a versenyautót a sebesültekről.

– Egy tized másodperc volt az egész. Miután nekimentünk a padkának, már nem tudtam irányítani a kocsit – kezdte a pilóta, aki még tegnap is sokkos állapotban volt a történtek miatt.

K. A. nagyon sajnálja a történteket: a pilóta több mint 10 éve vesz részt raliversenyeken

A rutinos versenyzőt megviselte a szerencsétlenség: a feleségével, aki a navigátora, már 10 éve róják a köröket. A baleset mindkettejüket nagyon megviselte.

– Nem tudom, hogyan fogjuk ezt feldolgozni – tette hozzá a sofőr. – Nem hárítom, hanem vállalom a felelősséget, és mindenben a rendőrök rendelkezésére állok. Most viszont az a lényeg, hogy a sérültek felépüljenek! – sóhajtott.

A pilóta elárulta: nem akarja annyiban hagyni a dolgot, próbálnak enyhíteni az érintettek fájdalmain: az önkormányzat mellett ők is felajánlották a segítségüket a sebesülteknek.

– Már megpróbáltam felvenni a kapcsolatot többek között a legsúlyosabban megsérült gyerek családjával is. Személyesen kérek bocsánatot az elgázolt kislánytól. Röstellem, ami történt, de az idő kerekét sajnos már nem tudom visszapörgetni! – fűzte hozzá megtörten a férfi.

K. A. nagyon sajnálja a történteket: a pilóta több mint 10 éve vesz részt raliversenyeken

Hangai Józseftől, az Országos Mentőszolgálat regionális kommunikációs munkatársától megtudtuk: összesen 9 embert szállítottak kórházba.

A történtek kapcsán a szervezők szűkszavú közleményt adtak ki, amelyben a sérülteknek mihamarabbi felépülést kívántak.

A tótkomlósi rali több mint 10 éve hagyománynak számít a városban. Ugyanis – ahogy minden évben – a bevételt idén is jótékony célokra ajánlják fel: szív- és cukorbeteg gyerekeken segítenének vele.

Rajthoz állt a fia emlékére

Tavaly októberben Székkutas közelében vonat balesetben lelte halálát két 18 éves fiú és párjaik szülei. Egyikük, Milán a Ladák megszállottja volt: apja és öccse – Milán álmát beteljesítve – a szerencsétlen véget ért tótkomlósi ralin debütáltak a felújított autóval.

Forrás: Blikk.hu

Hasonló hírek

Végre megvédheti magát, akihez betörnek!

Mazsi

A kidőlt fák vezetékeket szaggattak le, autókat, házakat rongáltak meg

info

Fél órán belül két embert vert véresre egy öttagú banda Kőbányán

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!