Image default
Tudástár - minden érdekesség

Szellemvadászok észbontó fotót lőttek egy kísértetről

Szel­lem­va­dá­sza­tot tar­tot­tak egy ang­liai mú­ze­um­ban, mert arra gya­na­kod­tak, hogy pa­ra­nor­má­lis dol­gok zaj­la­nak az épü­let­ben. Ahogy az a jó kí­sér­tet­his­tó­ri­ák­ban lenni szo­kott, meg is je­lent egy szel­lem. Per­sze fotó is ké­szült róla…

Az angliai Torquay természettudományi és történeti múzeum mindig is jó táptalajt adott a különféle paranormális jelenségeknek, szellemtörténeteknek. Állítólag a rengeteg régi tárgy mágnesként vonzza a kísérteteket és egyéb túlvilági lényeket. A múzeum sokféle kiállítása már magában is megér egy-egy érdekes történetet. Itt kapott helyet például az Agatha Christie kiállítás, de akad itt egyiptomi múmia, különféle kitömött állatok, ősi csontvázak, és minden, amitől a hideg futkározhat az ember hátán.

Szellemvadászok észbontó fotót lőttek egy kísértetről

Tavaly májusának egyik éjszakáján a múzeumban nyilvános szellemvadászatot tartottak, a Silent Voices paranormális nyomozócsoport 25 tagjával, mert a feltételezések szerint az épületben furcsa dolgok zajlanak. Az idézésen a múzeum öt alkalmazottja is részt vett. Természetesen sokan fel voltak szerelkezve fényképezőgéppel, arra az esetre, ha valóban megjelenne egy szellem.

Hogy hogyan zajlott a szeánsz, arról nem számoltak be, de sikeres lehetett, mert pár napra rá az alkalmazottak nyilvánosságra hoztak egy hajmeresztő éjszakai fotót.

Szellemvadászok észbontó fotót lőttek egy kísértetről 1

Elmondásuk szerint a felvételt akkor készítették, amikor az egyiptomi műtárgyak közt megjelent egy nő régies ruhában. Az alkalmazottak határozottan állították, hogy a teremben, ahol az éjjeli felvétel készült, nem tartózkodott senki abban az időben.

Állítólag nem ez volt az első észlelés a múzeumban. Korábban könyvek estek le maguktól a polcokról, és több ember is látott egy titokzatos nőt kék viktoriánus korabeli ruhában.

A furcsa jelenségek ezzel nem értek véget, mert októberben, egy újabb szeánsz alkalmával rejtélyes ujjlenyomatok jelentek meg a múzeumi múmia vitrinjének belsejében, ráadásul ugyanabban a szobában, ahol a szellemet is fotózták.

Szellemvadászok észbontó fotót lőttek egy kísértetről 2

Carl Smith, a szellemvadászok vezetője azt mondta: “Az éjszaka folyamán a szemünk láttára jelentek meg az ujjlenyomatok az üveg belső részén. El sem hittük volna, ha nem a saját szemünkkel látjuk. Világosan látszott egy mutató, és egy hüvelykujj lenyomata. A vitrint legutóbb hét éve nyitották fel, azóta senki! Az ujjnyomok pedig biztosan nem voltak ott azelőtt…”

Akár trükkös csalások, akár valóban megtörtént észlelések voltak, mindenesetre nagyon szórakoztató szellemtörténet kerekedett belőlük…

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

A szex ölhette meg Attila királyt

Géza

Mutáns szörny keltett óriási riadalmat a lakótelepen – VIDEÓ

Mazsi

Irán bojkottálja a Frankfurti Könyvvásárt

info