Hirmagazin.eu
Főoldal » Szellemvadászok észbontó fotót lőttek egy kísértetről
Tudástár - minden érdekesség

Szellemvadászok észbontó fotót lőttek egy kísértetről

Szel­lem­va­dá­sza­tot tar­tot­tak egy ang­liai mú­ze­um­ban, mert arra gya­na­kod­tak, hogy pa­ra­nor­má­lis dol­gok zaj­la­nak az épü­let­ben. Ahogy az a jó kí­sér­tet­his­tó­ri­ák­ban lenni szo­kott, meg is je­lent egy szel­lem. Per­sze fotó is ké­szült róla…

Az angliai Torquay természettudományi és történeti múzeum mindig is jó táptalajt adott a különféle paranormális jelenségeknek, szellemtörténeteknek. Állítólag a rengeteg régi tárgy mágnesként vonzza a kísérteteket és egyéb túlvilági lényeket. A múzeum sokféle kiállítása már magában is megér egy-egy érdekes történetet. Itt kapott helyet például az Agatha Christie kiállítás, de akad itt egyiptomi múmia, különféle kitömött állatok, ősi csontvázak, és minden, amitől a hideg futkározhat az ember hátán.

Szellemvadászok észbontó fotót lőttek egy kísértetről

Tavaly májusának egyik éjszakáján a múzeumban nyilvános szellemvadászatot tartottak, a Silent Voices paranormális nyomozócsoport 25 tagjával, mert a feltételezések szerint az épületben furcsa dolgok zajlanak. Az idézésen a múzeum öt alkalmazottja is részt vett. Természetesen sokan fel voltak szerelkezve fényképezőgéppel, arra az esetre, ha valóban megjelenne egy szellem.

Hogy hogyan zajlott a szeánsz, arról nem számoltak be, de sikeres lehetett, mert pár napra rá az alkalmazottak nyilvánosságra hoztak egy hajmeresztő éjszakai fotót.

Szellemvadászok észbontó fotót lőttek egy kísértetről 1

Elmondásuk szerint a felvételt akkor készítették, amikor az egyiptomi műtárgyak közt megjelent egy nő régies ruhában. Az alkalmazottak határozottan állították, hogy a teremben, ahol az éjjeli felvétel készült, nem tartózkodott senki abban az időben.

Állítólag nem ez volt az első észlelés a múzeumban. Korábban könyvek estek le maguktól a polcokról, és több ember is látott egy titokzatos nőt kék viktoriánus korabeli ruhában.

A furcsa jelenségek ezzel nem értek véget, mert októberben, egy újabb szeánsz alkalmával rejtélyes ujjlenyomatok jelentek meg a múzeumi múmia vitrinjének belsejében, ráadásul ugyanabban a szobában, ahol a szellemet is fotózták.

Szellemvadászok észbontó fotót lőttek egy kísértetről 2

Carl Smith, a szellemvadászok vezetője azt mondta: “Az éjszaka folyamán a szemünk láttára jelentek meg az ujjlenyomatok az üveg belső részén. El sem hittük volna, ha nem a saját szemünkkel látjuk. Világosan látszott egy mutató, és egy hüvelykujj lenyomata. A vitrint legutóbb hét éve nyitották fel, azóta senki! Az ujjnyomok pedig biztosan nem voltak ott azelőtt…”

Akár trükkös csalások, akár valóban megtörtént észlelések voltak, mindenesetre nagyon szórakoztató szellemtörténet kerekedett belőlük…

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

New York egy patkányfészek?

info

Kinyílt a világ legnagyobb virágja

Mazsi

Patkányok keresik a taposóaknákat

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------