Hirmagazin.eu
Főoldal » Szél Bernadett keményen hazudott a bevándorlásról
Belföldi hírek

Szél Bernadett keményen hazudott a bevándorlásról

A bevándorlók jobbak, mint a magyarok – mondta még 2015-ben Melegh Attila, a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület egyik vezetője. A Soros-alapítványok által pénzelt egyesületben dolgozott korábban az LMP-s Szél Bernadett is, aki szintén kiállt a migránsok mellett.

“Szinte mindenhonnan olyanok érkeznek hozzánk, akik jobbak, mint a hazai népesség” – mondta még 2015-ben a bevándorlási krízis közepén az Origo.hu-nak Melegh Attila a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület vezetője, szociológus, a Corvinus Egyetem docense.

Sőt, Melegh szerint

az ideérkező afrikaiak, ázsiaiak és közel-keletiek sok esetben képzettebbek, mint a magyarok”

– mondta, már akkor ráerősítve arra a balliberális legendára, hogy a menekülő közel-keletiek személyében csupa agysebész és filozófus indult útnak. Erre rá is erősített a szociológus, amikor arról beszélt, hogy a migránsok majd feltöltik a hiányszakmákat, például orvosok lesznek.

A Soros által támogatott egyesület vezetője a nyílt társadalom eszményét is próbálta tolni, mondván, ha nem fogadunk be migránsokat, akkor elfogyunk és a nyugdíjrendszer is összeomlik. (Magyarán több százezernyi illegális bevándorló befogadása igazi áldás lett volna…).

A Menedék vezetője szerint bármely migráns jobb, mint a hazai népesség.
A Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület felügyelőbizottságának elnöke szerint a bevándorlás azért is jó, mert szinte mindenhonnan olyanok érkeznek, akik eleve jobbak, mint a hazai népesség – írta keddi cikkében az Origo.

Az alapítvány Soros György bőkezű támogatásával működik és korábban itt kezdte karrierjét Szél Bernadett is, aki jelenleg az LMP társelnöke és miniszterelnök-jelöltje – utóbbi kissé komikus annak fényében, hogy a párt támogatottsága nem éri el a 10 százalékot sem a teljes népesség körében.

Szél Bernadett 2015-ben a migránskérdés kapcsán is hasonló állásponton volt, mint a legtöbb bevándorláspárti politikus. Az Origo által összegyűjtött nyilatkozatai alapján Szél

  • 2015. január 23-án az M1 Ma Reggel című műsorában azt mondta, hogy a határok lezárása semmire sem jó, csupán riogatás;
  • rá két héttel az M1 Híradójában arról beszélt, hogy Magyarországon a bevándorlás nem probléma, menekülthullám pedig nincs;
  • majd 2015. június 2-án a Klubrádióban azt mondta, az látszik, hogy a betelepült migránsok nettó befizetők a nyugati országokban.

 

A hírportál Melegh Attila egy 2015-ben az Origónak adott interjújából idézett, amelyben a szociológus arról beszélt, hogy Magyarország milyen jól járna, ha befogadná a migránsokat, akik majd gazdasági növekedést hoznak az országnak, és feltöltik a hiányszakmákat, például “orvosok lesznek”. A cikk szerint Melegh Attila “sötét jövőt jósolt” a befogadást megtagadó Magyarországnak: elfogy a népesség, és a nyugdíjrendszer is összeomlik bevándorlók nélkül. Szerinte az ország és a kormány “igazán örülhetett volna az akkor éppen 150 ezer fős illegális határátlépő tömegnek, hiszen
nagy a verseny az országok között a bevándorlókért”.
Az utolsó gondolatból egyenesen adódik a kérdés, hogy eszerint Szél Bernadett migránsokat hívna be Magyarországra? Hátha itt is nettó befizetők lesznek a jemeni és szír fenomenológusok.

Azóta természetesen kiderült, hogy mindez hazugság. Csak Németországban évente több, mint 12 000 eurót költ el az állam a migránsok ellátásra. Egyes területeken a migránsok munkanélküliségi rátája eléri a 98 százalékot is. Európán pedig sosem látott terrorhullám söpört végig. A németek többsége úgy gondolja, hogy a migránsok integrálása a legnagyobb feladat, amely az ország előtt áll. Ez lenne a Szél Bernadett által is pártolt nyílt társadalom…

Forrás: 888.hu

Képek: local, Facebook, civilhirugynokseg

Hasonló hírek

Újra kinyit éjjel a Tesco, de csak ez a 7 áruház

Edit

Nógrádi György: Terrorista központok vannak a magyar határ közelében

Edit

A művészet és az ipar házassága: így öltözik új köntösbe az Eiffel Műhelyház

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------