Image default
Belföldi hírek

Székesfehérvár fideszes polgármestere kiállt a DK-s képviselő mellett – videó

Cser-Palkovics András szerint bár vannak csatáik, személyeskedésig nem jutnának el.

 

Egy székesfehérvári trolloldal, a Fehérávri Csujjogatós „aljas módon” támadt a DK helyi képviselőjére, Ráczné Földi Juditra. A cikkeket, amelyben a testi alkatán élcelődnek, maga a képviselő is közzétette a Facebook-oldalán.

„FIÚK ne legyetek gyáva férgek!!! Álljatok elém, vállaljátok arccal, ne kamu oldalakról, kamu profillal! Legyetek végre férfiak és vállaljátok fel. Tudjátok ezzel nem engem sértettetek meg, hanem nagyon sok Fehérvári édesanyát, nagymamát, nőt, lányt” – írta.

Rácznét védelmébe vette a város fideszes polgármestere is. Cser-Palkovics András szintén a közösségi oldalon közzétet videójában elmondta, bár a DK képviselője a politikai ellenfele, kötelességének érzi kiállni az egyébként székesfehérvári polgár és gyermeket váró Ráczné Földi Judit mellett.

https://www.facebook.com/cserpalkovicsandras/videos/2023388501109199/

„Volt és lesz is, hogy politikai értelemben csatázunk egymással, volt és lesz is, hogy ütköztetjük a véleményünket, volt és lesz is, hogy ároknak érezzük a köztünk lévő különbségeket. De soha nem támadtuk egymást személyeskedve és nem is fogjuk. Kikérem magamnak, hogy egy anarchista csoport egymásnak akarja ugrasztani Fehérvár közéleti szereplőit”

– mondta, majd hozzátette, szurkol „Jucinak”, hogy a következő hónapokban minden rendben legyen és azért is, hogy a hölgyek ne ijednek meg ettől az esettől és továbbra is foglalkozzanak a közélettel.

atv.hu

Hasonló hírek

Megkapták az idei első emelt fizetést a hivatásos állomány tagjai (Olvasd el és nézd meg!)

Géza

Nagy nap lesz ma Gyöngyfán és Káváson

info

Lehet a Balaton vizén vaddisznóra vadászni? A kormányhivatal szerint igen

Géza