Főoldal » Szégyen!
Belföldi hírek

Szégyen!

A nővérem 7 éves volt, amikor 1956-ban egy gránátot dobott az orosz tankra, amely azután eltaposta! Ha Ő élne, elmondaná saját szavaival, hogy mi történt, hogy harcoltak az akkori fiatalok, idősek, a magyarok, azok, akikből ma már csak kevesen élnek! Nem tudja elmondani, mert meggyilkolták a megszállók!

Helyette, készítettünk ma este egy cikket, amelyben becsatoltuk azoknak az újságoknak a féltve őrzött fénymásolatait, amiket talán Ő tett el, nem tudjuk, azonban ezekből az újságokból elolvashatjátok, vagy elolvashattátok volna, hogy mi történt, pontosan 62 évvel ezelőtt, illetve amit akkor, leírt a történésekről a sajtó!

Ezt a cikkünket majd 3 óra alatt, csak mindösszesen 2.000 ember látta, olvasta el, de azt a hülye videót, amelyiken egy ATV-s riporter lefeküdt a földre, Budapesten, a II. kerületben és eljátszotta a hajléktalant, majd pedig pofátlankodott a II. kerületi rendőreinkkel, ugyanennyi idő alatt megnézte 250 ezer ember!

Na, akkor hol van itt a hazafiság? Hogyan emlékeztek ti a hőseinkre? Szégyen és gyalázat, akinek nem inge, ne vegye magára, de ez, amit ma láttam itt a Facebookon, nagyon is elszomorító!

Íme a cikk, és én, a magam részről elvárom mindenkitől, minden magyar embertől, legyen annak bármilyen a politikai hovatartozása, hogy olvassa el ezeket az újságokat, és mondjon el egy imát azokért a hősökért, akikről nem csak mondani kell, hogy hőseink, hanem tudni és soha el nem feledni!

https://www.hirmagazin.eu/az-eredeti-pontosan-62-evvel-ezelotti-1956-oktober-24-i-ujsagok-hirei-a-hirmagazin-eu-mediatol-oszd-meg

Forrás: Hirmagazin.eu (Bognár Géza)

Hasonló hírek

A Jobbik szerint semmilyen tárgyalás nem képzelhető el az MSZP-vel

Géza

A migránsok nem tudják, merre menjenek

Edit

Mazars: számos külföldi cég megsérti az áfatörvényt

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------