Hirmagazin.eu
Főoldal » Szegedi kettős gyilkosság: elképzelhetetlen dolgot tett haldokló barátnőjével a szegedi gyógyszerész – Friss információk, fotók (18+!)
18+

Szegedi kettős gyilkosság: elképzelhetetlen dolgot tett haldokló barátnőjével a szegedi gyógyszerész – Friss információk, fotók (18+!)

Szeged – Szanazug – Valóban döbbenetes, ép ésszel felfoghatatlan dolgokat tett a szegedi gyógyszerész abban a belvárosi lakásban, ahol vasárnap este megölte volt szeremét és annak új párját. Kizárólag felnőtt, erős idegzetű olvasóinknak!

Vérfürdő a szegedi társasházban:

A Blikk információi szerint V. Attila gyógyszerész vadászpuskával megsebesítette a szomszédban lakó volt szerelmét,

majd két lövéssel kivégezte a vetélytársát. Ezután brutálisan megerőszakolta a haldokló nőt,

és autójával eszeveszett tempóban a Szegedtől 114 kilométerre lévő Szanazug településre menekült, ahol öngyilkos lett: agyonlőtte magát.

Valóságos vérfürdő látványa fogadta azt az édesanyát, aki szombaton este a szegedi Petőfi sugárúti társasház II. emeleti lakásába érkezett a lányához. A fiatal, megbecstelenített nő holttestén kívül annak új párja is lőtt sebekkel, élettelenül feküdt a szobában.

Gépfegyveres katonák őrzik a bűncselekmény helyszínét / Fotó: Zsolnai PéterGépfegyveres katonák őrzik a bűncselekmény helyszínét / Fotó: Zsolnai Péter

– Az elhagyott gyógyszerész nem tudott beletörődni a szakításba, ezért pár hete ő is lakást bérelt ugyanabban a Petőfi sugárúti társasházban csak azért, hogy a volt szerelme közelében legyen

árulta el a Blikknek az ügyet jól ismerő informátora. – V. Attila és volt szerelme is gyógyszerészként végzett ugyanazon az egyetemen, de a lány többévi együtt járás után kiadta az útját.

Csakhogy a nő új kapcsolata sem volt felhőtlen, a zárt ajtó ellenére a szomszédok gyakran hallották a veszekedés hangjait.

A Blikk úgy tudja, V. Attila pár héttel a gyilkosság előtt szerezte meg a vadászpuskához a fegyvertartási engedélyt, vélhetően azért, hogy leszámoljon egykori szerelmével és a vetélytársával.

Heteken át leste, figyelte volt párját és annak új kedvesét, akiket végül szombat este kíméletlenül végzett. A kérdés az: mennyire volt alapos a fegyvertartási engedélyt megelőző pszichológiai vizsgálat?

Helyszínelő a kettős gyilkosság helyszínén / Fotó: Zsolnay PéterHelyszínelő a kettős gyilkosság helyszínén / Fotó: Zsolnay Péter

Döbbenetes események zajlottak vasárnap este a szegedi házban / Fotó: Zsolnay PéterDöbbenetes események zajlottak vasárnap este a szegedi házban / Fotó: Zsolnay Péter

Mint azt médiánk megírta, szombat este riasztották a rendőröket és a mentőket a fiatal nő és kedvese lakása elé. Bár a helyszínre a legmagasabb felszereltségű rohamkocsit riasztották, a tragikus sorsú szerelmespár életét már nem lehetett megmenteni.

A gyilkossággal gyanúsított V. Attila ellen a rendőrség hajtóvadászatot indított.

Holttestére Szanazugon bukkantak rá a nyomozók, a helyszínelés jelenleg is tart. Az elsődleges információk szerint vadászpuskájával agyonlőtte magát. A férfit hétfőn holtan találták, végzett magával.

Mindenki ezt olvassa most!

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

blikk

Hasonló hírek

Itt a magyar tudósok válasza: ekkor tetőzhet és érhet véget a koronavírus-járvány Magyarországon (18+)

Géza

Ez a magyarok három legfőbb szexuális mozgatórugója

Edit

Ez kell a nőnek az ágyban! Te megadod neki?

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!