Hirmagazin.eu
Főoldal » Szász belügyminiszter: hamarosan jöhet a második migránsáradat
Külföld

Szász belügyminiszter: hamarosan jöhet a második migránsáradat

Roland Wöller Szászország belügyminisztere attól tart, hogy Európát egy 2015-höz hasonló második menekültáradat is elérheti hamarosan. A kiváltó ok pedig a dublini rendelet megváltoztatása lehet.

Mint arról korábban már a Ripost is beszámolt, az Európai Parlament megszavazta azt a törvényjavaslatot, amely az úgynevezett dublini rendeletet reformálná meg. A változások meglehetősen drasztikusak lennének, és Németországot különösen súlyosan érintenék. A rendelettervezet életbelépéséhez azonban még az Európai Bizottságnak is rá kell bólintania a változásokra.

A reform lényegi eleme lenne, hogy a bevándorlók menedékjogi kérelmének eljárását nem feltétlenül annak az országnak kellene lefolytatnia, ahova a migráns megérkezett, hanem annak, ahol már esetlegesen él rokona.Mivel 2015 óta Németországba érkezett a legtöbb migráns, így értelemszerű, hogy ezzel ők járnának a legrosszabbul.

Ha ez életbe lép, akkor a német hatóságok és közösségek elé újabb hatalmas kihívásokat gördítenek, ami végeredményben már az országunk társadalmi békéjét is veszélyeztetné. Véleményem szerint sem a német emberek, sem a menekültek nem szeretnék, ha Németországot egy 2015-höz és 2016-hoz hasonló újabb menekültáradat érné el

– állítja Roland Wöller.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Ismét könnygázzal kellett megállítani a bevándorlókat Szalonikinél – videók

Géza

Berettyóújfalu az USA halállistáján

info

A bajor miniszterelnök szerint sokan hálásak lesznek Orbán Viktornak

Edit
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------