Hirmagazin.eu
Főoldal » Szappanoperába illő jeleneteket produkált ez a házaspár: egymás szeretőjét verte a férj és a feleség
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Szappanoperába illő jeleneteket produkált ez a házaspár: egymás szeretőjét verte a férj és a feleség

Magyarország — Forgatókönyvíró legyen a talpán, aki ki tud találni olyan történetet, amit az Sz. házaspárnak sikerült produkálni egyetlen nap alatt.

A Blikk információi szerint a házaspár a kocsmájába pultosnak felvett egy fiatal nőt. A férj és a csinos lány között viszony alakult ki, amit egy idő után a feleség is megtudott. A lányt kirúgták, de egy októberi napon a megcsalt feleség rátalált egy másik presszóban. Az asszony nekiesett a konkurensének, ismerőseivel egy szűk helyiségbe tuszkolta, ahol összeverte a fiatal nőt.

– A férjet sem kell félteni, amint megtudta, hogy mi történt, felhívta egy ismerősét, hogy verje meg azt a férfit, akivel tudomása szerint a felesége viszonyt folytatott.

A „baráti” segítségért százezer forintot ajánlott fel. A megbízott szólt két ismerősének és nagyon megverték a férfit, aki kórházba került – mesélte el a család egyik ismerőse, aki azt is tudni véli, hogy végrehajtók soha nem kapták meg a beígért összeget.

A kölcsönös leszámolás után a páros hamar megbocsátott egymásnak, azóta is a legnagyobb szerelemben élnek, de a verésért felelniük kell. Az első fokon eljáró tanács a vehemens asszonyt felfüggesztett börtönbüntetésre, párját azonban letöltendőre ítélte. A páros sorsa jelenleg a másodfokon eljáró bíróság kezében van. Itt még nem született ítélet.

– Ma már rettentően bánják, hogy elragadták őket az indulataik, amelyeknek azon a napon nem tudtak parancsolni– árulta el az ismerős.

– Csak remélni tudják, hogy a bíróság a férjet nem küldi börtönbe.

A férjet aljas indokból elkövetett súlyos testi sértés bűntettével vádolják, ezt akár 1-5 év börtönnel is büntetheti a bíróság.

– Meglátásom szerint ebben az esetben aljas indokról nem beszélhetünk, hiszen védencemet elragadták az érzései. Minden átgondoltság nélkül, hirtelen cselekedett. Azóta kiegyensúlyozott életet él, a feleségével nagyon szeretik egymást, és eszében sincs soha többi ilyen meggondolatlan dolgot csinálni – mondta a férfi ügyvédje, dr. Lichy József, aki abban bízik, hogy védencét nem küldik börtönbe.

Meg akarta öletni utódját

Két év fogházat kapott öt évvel ezelőtt a bíróságon az a férfi, aki úgy akart megszabadulni volt feleségétől és annak új partnerétől, hogy bérgyilkost fogadott. Hárommilliót fizetett volna a gyilkosságokért, ám a felbérelt figura csak látszólag ment bele az üzletbe, meg sem állt a rendőrségig, így került végül bíróság elé az ügy.

blikk, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Halálos közlekedési baleset tegnap este, Budapesten, Kőbányán

Géza

Rendőreink életet mentettek (újra).. Köszönjük!

Géza

Tíz fő illegális migráns Röszkénél..

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------