Hirmagazin.eu
Főoldal » Szandi nem szereti, ha mintaanyának nevezik
Bulvár Karácsony

Szandi nem szereti, ha mintaanyának nevezik

A há­rom­gye­re­kes anyuka az egész or­szág szeme lát­tára lett sztár és pél­dás édes­anya. Szandi még­sem sze­reti, ha min­ta­anyá­nak ne­ve­zik, ugyanis azt gon­dolja, hogy ő sem­mi­ben sem kü­lön­bö­zik más édes­anyák­tól, csak is­mert­sége miatt eme­lik ki. Az éne­kesnő azt is el­árulta, ő ho­gyan ke­zeli az ün­ne­pek kö­rüli stresszt.

A háromgyerekes énekesnőnek csakis szép emlékei vannak a karácsonyról. Szandi azt mondja, hogy náluk sosem volt vita semmiből az ünnep kapcsán, ugyanis időben elkezdik a készülődést, és nem halasztanak mindent az utolsó pillanatra. Pedig ebbe a hibába igen sokan esnek bele karácsonykor, és olyankor válik igazi rémálommá az ünnep.

“Általában az életben az a legfontosabb, hogy előre megtervezzük a dolgokat. Ha mindent átbeszélünk és megszervezünk, akkor kevesebb az esély az összeveszésre. Hiszem azt, hogy a kommunikáción sok múlik. Ha megbeszéljük azt, hogy mit, hogy tervezünk akár a gyerekekkel kapcsolatban, akár azzal kapcsolatban, hogy ki, mikor, hova megy, mit főz, mi legyen, hogy legyen, akkor olyan nagy gond és összeveszés nem lehet. Nálunk például évek óta minden ugyanúgy megy, minden be van tervezve, így nem is telik idegeskedve az ünnep”

– árulta el a titok nyitját az énekesnő a Ripost-nak.

Szandi nem szereti, ha mintaanyának nevezik

(Fotó: TV2)

Annak ellenére, hogy Szandiék komolyan veszik a készülődést, nem hagyják, hogy mindez megölje az ünnep szellemét.

“Mi nem akarjuk, hogy az egész karácsonyra ráüljön a túlzott tervezés, például az ajándékvásárlás vagy a menü kitalálása. Az ilyenek az egész karácsony lényegét elveszik: azt, hogy nyugalomban és szeretetben együtt legyünk. A szenteste lényege az, hogy együtt legyünk, ne veszekedjünk, és ne görcsöljünk semmin. Szerintem minden rajtunk múlik. Ha mi nem akarjuk, hogy összeveszős, konfliktusokkal teli legyen az ünnep, akkor azt el lehet érni.”

Szandi nem szereti, ha mintaanyának nevezik 1

Az ajándékokat sem az utolsó pillanatban szerzi be a zenészpár. Bogdán Csaba és Szandi is azt mondja, hogy az egész család élvezi a karácsonyt, és hihetetlenül jó érzés azt látniuk, ahogy gyerekeik csillogó szemekkel bontogatják az ajándékokat.

“Mi például előre kitaláljuk, hogy kinek mit hoz a Jézuska. Időben elkezdünk vele foglalkozni, és túl sok időt nem szoktunk rászánni. Én az az ember vagyok, aki olykor mosolyogva, olykor szomorúan nézem, amikor elmegyek beszerezni valamit karácsonyra, hogy az emberek milyen idegesen, feszülten keresnek például csak parkolóhelyet egy áruház környékén. Annyira fogyasztói társadalom lettünk, hogy már csak a bevásárlásról szól a karácsony.”

Szandi nem szereti, ha mintaanyának nevezik 2


A háromgyerekes anyuka sokszor kapja meg azt a jelzőt, hogy mintaanya, de saját bevallása szerint nem szereti, ha ezt a kifejezést aggatják rá.

“Nem szeretem, ha mintaanyaként beszélnek rólam. Ugyanolyan anyuka vagyok, mint bárki más. Másnak is, aki szereti a gyerekét – márpedig a legtöbb anya szereti – ugyanolyan fontos a gyermeke, mint nekem. Én nem tartom magam különb anyukának bárki másnál, csak más a foglalkozásom, és ismert vagyok, ezért használják rám ilyen sokszor ezt a jelzőt.”

Forrás: Ripost

 

 

Hasonló hírek

Gáspár Evelin döbbenetes módon védi a magánéletét

Mazsi

Képtelen elhagyni otthonát a nagybeteg Kossuth-díjas színésznő

Mazsi

Naomi Campbell fotója szerepel az elővigyázatosnál a szótárban

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
×

Csatlakozz népes facebook követőink táborához!