Hirmagazin.eu
Főoldal » Szándékos autógyújtogatás-sorozat borzolja a pécsiek kedélyét
Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó

Szándékos autógyújtogatás-sorozat borzolja a pécsiek kedélyét

Zsi­nór­ban négy autót gyúj­tot­tak fel is­me­ret­le­nek, mil­liós kár ke­let­ke­zett. Ugyan­azt a tet­test sej­tik a hát­tér­ben.

Ismeretlen és rejtélyes autógyújtogatótól rettegnek a pécsiek: a piromániás egy éjszaka alatt négy autót intézett el, ráadásul nem tudni, mikor és hol csap le legközelebb.

Először a pécsi Pala közben gyújtottak fel egy autót, ott a tulajdonosnak szerencséje volt, mert hamar észrevette és eloltotta a tüzet. Véletlenről szó sem lehetett: az autó szélvédőjét kitörték, és a hátsó lámpánál gyújtották a tüzet.

Egy kilométerre ettől a helyszíntől már nem járt olyan jól az autó tulajdonosa, utcán álló autója annyira lángolt, hogy a tűzoltókat kellett riasztania. Autója teljesen kiégett, több millió forintos anyagi kár keletkezett.

Később szintén a pécsi Róka utcában gyújtott fel valaki, vélhetően ugyanaz a személy, egy gépjárművet, ráadásul növelte is a tétet, ezúttal egy viszonylag új Renault autót szemelt ki magnak. A tulajdonos pechjére a csomagtartóban egy drága szerszámkészletet is tartott, ez is a tűz martalékává vált.

Szán­dé­kos au­tó­gyúj­to­ga­tás-so­ro­zat bor­zolja a pé­csiek ke­dé­lyét

Fotó: babara.hu Lángoló autó a pécsi Róka utcában

A negyedik esetet először véletlennek tartották, a tulajdonos azt hitte, hogy zárlatos lámpája miatt gyulladt ki autója, de hamar kiderült, hogy itt is szándékosan okozták a tüzet.

Három nappal ezelőtt Pécsett szintén teljesen kiégett egy autó a Bükkös-tető utcában, azt nem tudni, hogy annak is köze van-e a tegnap éjjeli sorozathoz. A rendőrség most azt vizsgálja, állhat-e valamilyen bosszú a háttérben, vagy csak egy őrült ámokfutó tevékenykedett.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Rendőreink bordélyházat számoltak fel Budapesten, a belvárosban – videó (Köszönjük!)

Géza

Eltűnés miatt keresi a rendőrség Horváth Klaudia Laurát! Oszd meg, segítsük ezzel is a keresést!

Géza

Bűnmegelőzés: Bűnmegelőzési előadás látássérülteknek

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------