Image default
Tudástár - minden érdekesség

Szamurájkarddal kaszabolta le a földönkívülieket a dühös gazda…

Egy férfi az Egyesült Államokban 5 millió dollárért árulja a házát, azt állítva, hogy ő é felesége el akarnak tűnni a környékről, mert belefáradtak az agresszív idegen lények rendszeres zaklatásába. Nem egy esetben szamurájkarddal kellett kiszabadítani az asszonyt… Elképesztő sztori következik!

John Edmonds elbeszélése szerint ő és felesége, Joyce még 1995-ben  költözött az arizonai Rainbow-völgyi 3,9 hektáros farmra, ahol az eltelt évek alatt számos földönkívüli támadás részesei lettek. Az arizonai birtok hátsó részén ugyanis egy portált nyitottak az idegenek és nem egyszer volt kénytelen velük élet-halál harcot vívni. Az egyik különösen véres csata akkor tört ki köztük, amikor a szürke földönkívüliek megpróbálták magukkal vinni a feleségét a saját ágyából – írja a napiufo.hu.

Az asszonyt egy energiasugárral kiemelték az ágyukból, és kilebegtették a parkolóba, majd a hajójukra akarták vinni…

Az elrablást végül úgy sikerült megakadályoznia, hogy aznap éjjel fél tucat földönkívülit vágott le egy szamurájkarddal…

A döbbenetes videót ide kattintva nézheted meg!

Azóta pokol lett az életük. Folyamatosak az idegenek látogatásai, és számos alkalommal akarták megszerezni maguknak a nőt, sikertelenül. A férfi mindig résen volt. Egy alkalommal borzalmas sérüléseket is szerzett harc közben. A csúnya heget a mai napig büszkén mutogatja, sőt, még Facebook-követőivel is megosztotta. Egy másik fotón még a csata helyszínét is bemutatta, ahol a véres beton és a kard látható.

Szamurájkarddal kaszabolta le a földönkívülieket a dühös gazda... 1

Az idegenek a társaik hulláit minden esetben eltüntették… A férfi szerint a kard nem túl hatásos fegyver a földönkívüliek ellen, mert ha nem vágja le az ember egyből a fejüket, rögtön segítséget hívnak a hajójukról. Az eltelt évek alatt összesen 19 szürke földönkívülivel végzett…

Szamurájkarddal kaszabolta le a földönkívülieket a dühös gazda... 2

A farm eleinte 1,7 millió dollárért volt eladó, de ahogy az incidenseknek híre ment, rögtön 5 millióra emelkedett az ára. Volt olyan vevő is, aki mintát szeretett volna az idegenek vértócsájából és sokkal magasabb árat fizetett volna a birtokért, ha megkapja. Sokak szerint csak ügyes marketingfogás az egész történet, és azért találták ki, hogy felverjék az ingatlan árát. Úgy tűnik sikerült is nekik…

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

A világ legrövidebb- és leghosszabb országhatárai

Géza

Ellopták a TalkTalk ügyfeleinek adatait

info

Rémisztő, a NASA friss fotójából már látszik az emberiség sorsa

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelöl örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelöl valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesztő
--------------------------------------------