Főoldal > Hírek > Szabadidő > Bulvár > Szakított Jennifer Lawrence és 21 évvel idősebb rendező párja

Szakított Jennifer Lawrence és 21 évvel idősebb rendező párja

Hirdetés

Eddig titkolták, de már hetek óta nincsenek együtt.

Jennifer Lawrence és Darren Aronofsky. Fotó: Sipa USA

Jennifer Lawrence-t 2016 nyara óta a 48 éves rendezőhöz, Darren Aronofskyhoz fűzték romantikus szálak. A Fekete Hattyú rendezője és a 27 éves színésznő akkor kezdett el együtt dolgozni az Anyám! című filmen, ott lobbantak lángra egymás iránt.

Ez azonban nemhogy segítette volna a közös munkát, inkább megnehezítette. Néhány jelenet olyan intenzív volt, hogy Jennifer légszomjjal küszködött, ezért oxigénkúrára szorult, az egyik felvételnél pedig kiugrott az egyik bordája. A precíz Aronofsky ekkor nem szünetet rendelt el, hanem újravette az elrontott jelenetet, ki ne csússzanak az ütemtervből.

Az érzelmileg bizonyára intenzív kapcsolatuknak azonban vége, legalábbis a People magazin szerint. Egyelőre egyik fél sem erősítette meg a hírt és arról sincsen bővebb információ, hogy melyikük döntött a szakítás mellett.

A színésznőtől 21 évvel idősebb Aronofsky egy hete még olyan képet posztolt, melyen Lawrence is szerepel, hiszen a film promóciós kampánya még nem ért véget. Szakításuk bizonyára csak bonyolítja helyzetüket, de itt most két profiról beszélünk, akik minden bizonnyal félre tudják tenni a sikerért magánéletüket.

Forrás: hirado.hu

Képek: glamour

Szólj hozzá, mondd el véleményed és ne felejtsd el megosztani!

hozzászólások

Megosztás: