Image default
Bulvár

Szakadék szélén billegett a dzsip Bárnánál

A vakszerencsének köszönheti az életét két férfi, akik kis híján végzetes balesetet szenvedtek a fagyos erdőben. Egy terepjáró sofőrje megpróbálta lerövidíteni az utat hazafelé, ezért Bárnánál behajtott az erdőbe.

Csakhogy a sötétben nemsokára balesetet szenvedtek. A kocsi majdnem a szakadékba zuhant, egy cserfa tartotta a mélyedés szélén. Az egyik utas kizuhant a dzsipből és súlyos gerinc­sérülést szenvedett, a másik férfi elindult segítségért, de eltévedt útközben. Szerencséjükre volt még térerő a helyszínen, így egyikük segítséget tudott kérni.

A sofőr le akarta rövidíteni az utat az erdőben, de felborult a terepjáró

– Harmincöt centi hó és mínusz hat fok volt az erdőben, illetve nagyon nehéz a terep, olyan emelkedőkkel, hogy a terepjárót kettes sebességben kell meghúzatni, hogy ne guruljon vissza. Az egységünk két nehézterepjáróval indult a sérültek felkutatására. Az egyik férfit hamar megtaláltuk, de a gerincsérül­tet nem volt könnyű el­szállítani, hordágyra erősítve, gyalogosan vittük Bárnáig, onnan a mentők szállították kórházba – mondta a Borsnak Pusztai Nándor, a Karancs Speciális Mentőszolgálat el­nöke.

Az egyik férfi súlyos gerincsérülést szenvedett, mentô vitte kórházba

Nagy szerencséjük volt a férfiaknak, hogy nem sérültek meg mindketten, mert akkor rövid időn belül megfagynak. Ráadásul a gerincsérült férfit kétéves kisgyereke várta haza, a túlélô így tulajdonképpen második szülinapját ünnepelheti.

Forrás: borsonline.hu

Hasonló hírek

Íme Pamela Anderson utódja + VIDEÓ

Edit

Drámai vallomást tett a Kossuth-díjas színésznő

Mazsi

Victoria Beckhamet néhány évvel ezelőtt már eltanácsolták orvosai egyik védjegyének viseletétől

Edit