Főoldal » Szakácsok rémálma: életre kelt a kibelezett zombihal a vágódeszkán – VIDEÓ
Belföldi hírek

Szakácsok rémálma: életre kelt a kibelezett zombihal a vágódeszkán – VIDEÓ

Elképesztő videók kerültek fel az utóbbi időben a videómegosztó portálokra. A szakács a legnagyobb lelki nyugalommal készíti elő a halat a főzéshez, amikor a kibelezett, lefejezett haltetem váratlanul ficánkolni kezd a vágódeszkán, mintha menekülni akarna. Csak erős idegzetűeknek!

Sokan ilyenkor döntenek inkább úgy, hogy ezentúl csak zöldséget esznek majd. Az legalább nem kezd el hátborzongató módon vonaglani, amikor aprítják…

Veszélyes mutatvány, főleg ha egy tapasztalatlan háziasszony egy borotvaéles késsel éppen a pikkelyeket távolítja el az élettelen állatról, amely hirtelen megmozdul. Könnyen valamelyik ujja bánhatja a szakácsnak, ha túlságosan meglepődik a váratlan “feltámadáson”.

S hogy mi lehet a magyarázat? Természetesen nem az agyament horrorfilmek zombi-fertőzéséről van szó… Egyesek szerint a statikus elektromosságtól rándulnak össze az izmok, mások inkább a sóra gyanakodnak, amely gyenge elektromosságot termel, miután feloldódott és elkeveredett a különféle nedvekkel a vágódeszkán vagy a tálcán.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

A Jobbik a Kúrián támad: népszavazást akarnak a rabszolgatörvényről

Géza

Árvízvédelmi készültség van a Dunán is

info

Az államfő kinevezte az új kormány államtitkárait (A cikk videót tartalmaz)

Géza